• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

05.10.2016

18:52

(VIDEO) PRLJAVA LAŽ POKRENULA RAT U SIRIJI: Nezavisni eksperti dokazali da je napad na konvoj UN NAMEŠTALJKA!

Vesti

(VIDEO) PRLJAVA LAŽ POKRENULA RAT U SIRIJI: Nezavisni eksperti dokazali da je napad na konvoj UN NAMEŠTALJKA!

Podeli vest

Napad na humanitarni konvoj Ujedinjenih nacija u Alepu, koji se dogodio 19. septembra, bio je veoma dobro pripremljena obmana

To je stav koji su izneli nezavisni vojni eksperti okupljeni u Međunarodnu grupu za podršku Siriji.

Konvoj arapskog Crvenog polumeseca je pogođen u okolini grada Alepa, 18 od 31 kamiona su uništeni, a 21 osoba je stradala.

(VIDEO) SNIMAK OTKRIVA NAPADAČE NA HUMANITARNI KONVOJ: Kamera bespilotne letelice uhvatila teroriste na delu!

Prema izveštaju, u koji je uvid imala agencija RIA Novosti, eksperti su, na osnovu snimka ruskih dronova koji su se nalazili u pratnji konvoja, došli do saznanja da je u neposrednoj blizini kolone kamiona postojalo vozilo sa prikolicom u kojoj se nalazio minobacač velikog kalibra. 
 

ASAD OPTUŽIO SAD ZA PROPAST PRIMIRJA: Američki napadi na sirijsku vojsku su bili namerni!

Takođe, naveli su i da su militanti paravojne formacije Al Nusra front bili aktivni u tom području u periodu kada je napadnut konvoj. 

Reuters

Eksperti su analizirali fotografije i snimke napada koji su objavljivani u medijima i došli do zaključka da je napad na konvoj bio namešten. 

GENERAL KONAŠENKOV: Imamo dokaze da je američki dron nadletao napadnuti humanitarni konvoj!

Neimenovani diplomatski izvor je rekao za RIA Novosti da je izveštaj prosleđen američkim predstavnicima, koji su izrazili nesaglasje sa zaključcima.

MRTVO SLOVO NA PAPIRU: Objavljeni detalji mirovnog sporazuma Rusije i SAD u Siriji?!

(VIDEO) PUTIN VRAĆA SUHOJE U SIRIJU: U bazu Hmejmim stiže pojačanje, još bombardera i lovaca!

RUSIJA POVODOM AMERIČKE SUSPENZIJE: SAD ne poštuju sporazume za Siriju koje su same izradile!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Rekoh i - ne portekoh...! Scenario: " Markjale", Režija " Račak", Marketing miks - " Srebrenica"...! Producent...? Pa ko bi drugi...! MADE IN USA...!!

Marcco

pre 7 godina

Ma Ameri rokaju gde god žele i kad god žele... ovo nosim potpis Engleza, kao u ostalom i " Markjale", Režija " Račak", Marketing miks - " Srebrenica"...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ма ја то третирам ко*... - иста г..вна..!! Мислим Енглези и Американци - која разлика...?

duška

pre 7 godina

Uh, čudno li je!? Niko normalan nije ni sumnjao da je i to recept iz iste kuhinje!

nati

pre 7 godina

Zar je moguce da su ameri tako nisko pali kad se sluze ovakvim gnusnim lazima,to ne prilici ni najokorelijim kriminalcima izlocincima.I oni hoce da ih svet uvazava i postuje?Ma terajte se imbecili u majcinu,Putin je za vas siva eminencija a svi vi majmuni za njega,crknite od muke,nije vam on kriv sto je pametan a vi budale neopevane.\n

DJovan

pre 7 godina

Kakvo ti je ime takva I pamet, koje zapravo I nemas, pa zasto se onda javljas. Ja ne znam ko si, ali htedoh pitati zar jos ima SRBA, koji veruju u nevinost AMERA, pa zar jos nije jasno da su oni laboratorija I fabrika svekolikog zla ovoga sveta. pa zar verujete da su TERORIZAM osmislili I izmislili Muslimani - Arapi, pa ti Ameri... vise nista ne rade tako da se ne moze sa sigurnoscu reci da su to oni, pa 30 godina oni rade po istoj matrici I nemaju potrebe da se kriju, jer se niko, pa cak ni RUSI ni KINEZI ne usudjuju da javno I otvoreno kazu tu ISTINU. Ameri.... daju podrsku svakom zlu u danasnjem svetu, oni brane kriminalce, narko dilere, proizvodjace droge, ubice, a pod prividom da se bore protiv njih, zele samo da ih stave u svoju sluzbu, nije Amerika vise ona kakva je bila posle drugog svet. rata, Amerika zna samo za GOLU SILU, a svet cuti, jer se svak plasi da se na njega ne okomi, a nema ko da ga zastiti ( a Rusi I Kinezi gledaju samo svoj posao, dok ovi divljaju na sve cetiri strane sveta ) Americka politicka DOKTRINA glasi: UBIJ DRUGOG, DA TEBI BUDE BOLJE, njihova cev uvek je uprta u neciju glavu, TO JE DANASNJA AMERIKA.

sever

pre 7 godina

He he bas volim kad se vi Putinovi botovi pljujete medjusobno samo zato sto jedan ne razume sta je drugi napisao!! HA HA HA

ljubisa

pre 7 godina

Vidis li balvane kako stoje stvari u regionu i šire?..Još se kratko vrijeme možeš smijati a poslije ćemo da vidimo...kad Pravoslavlje zakuca na IP adresu....biće "ma jok bre braćo,nisam to ja,ja sam patriota!"...

Ljube

pre 7 godina

Ne da je moguće nego je sigurno nameštaljka u režiji USA - toliko se prepoznaje "rukopis" koršćen širom celog sveta, od II svetskog rata na ovamo, da stvarno treba biti posebno glup pa ne sabrati 2+2

Miroaslav Lakic

pre 7 godina

Americke vlade i administracija su uvek bili horda zveri, lazljivaca, ucenjivaca, manipulatora, krvopija, rulja perverznih mozova i pljackasa...sve ostalo je holivud, da svetu zamagli mozak. Te zveri su spremne i rodjene majke da pomore da bi ispunili bolesne politicke ciljeve...

sudija

pre 7 godina

Svaji rat koji su amerikanci zapoceli zasnovan je na lazima i obmanama. engleski recept.\n

Pera Kojot

pre 7 godina

...i onda se prica i pise o paroji sitnih gradjana... Oni sve namestaju i reziraju, testiraju, ispituju, opipavaju i poigravaju... Ali narod k'o narod - jos uvek veruje

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17