• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.10.2016

22:52

SVET TO JOŠ NIJE VIDEO: Ko se boji Amerike, Putin diže na oružje 40 miliona Rusa!

Vesti

SVET TO JOŠ NIJE VIDEO: Ko se boji Amerike, Putin diže na oružje 40 miliona Rusa!

Podeli vest

U Rusiji će u vežbi civilne zaštite koju je pokrenulo ministarstvo za vanredne situacije širom zemlje učestvovati 40 miliona ljudi

Ministar za vanredne situacije Vladimir Pučkov izjavio je da će danas pokrenuta četvorodnevna vežba pomoći da se "podigne vladina efikasnost u rešavanju posledica vanrednih situacija širokih razmera", prenosi AP.

Neki posmatrači povezuju ove vežbe sa jačanjem tenzija u odnosima između Rusije i SAD oko Sirije i drugih pitanja, navodi AP.

Usred rastućih tenzija, ruska TV Zvezda objavila je nedavno da "šizofreničari iz Amerike oštre nuklearno oružje za Moskvu". 

Rusko ministarstvo civilne odbrane, vanrednih stanja i eliminacije posledica prirodnih nepogoda sada organizuje vežbe u kojima će biti uključeno 200 hiljada stručnjaka za vanredna stanja, prenosi Independent. 

Ministarstvo na svojim stranicama navodi: "Vežbe će simulirati radijacijsku, hemijsku i biološku zaštitu osoblja i populacije za vreme vanrednih stanja na kritičnim i potencijalno opasnim postrojenjima. Zaštita od požara, civilna odbrana i zaštita društvenih ustanova i javnih građevina takođe će biti proverena.

Jedinice za odgovor postaviće radijacijske, hemijske i biološke centre za monitoring i stanice za saniranje u područjima za vanredna stanja, dok će laboratorijske kontrolne mreže biti u stanju pripravnosti." 

NEMAČKI VOJNI ANALITIČAR TVRDI: Zapad će pasti na kolena pred Putinom!

BIĆE VELIKOG RATA! Vašington i Moskva na ivici krvavog oružanog sukoba, Putin zapretio Amerima da ne ulaze u Siriju!

RUSIJA POVODOM AMERIČKE SUSPENZIJE: SAD ne poštuju sporazume za Siriju koje su same izradile!

OPTUŽBA IZ MOSKVE: Amerikanci su spremni i za pakt sa đavolom!

(VIDEO) PRLJAVA LAŽ POKRENULA RAT U SIRIJI: Nezavisni eksperti dokazali da je napad na konvoj UN NAMEŠTALJKA!

TOTALNI OBRAČUN, PUTIN UDARA SVOM SILOM: Moskva kreće u veliku vojnu akciju na Bliskom istoku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Davne 1933. god. jedan šizofreni austrijanac, postao je "kancelar" Nemačke, i zaratio sa Rusijom! Zna se kako je prošao, a "crvena zastava" se zavijorila na demoliranom Rajhstagu! Šizofrenija još uvek nije iskorenjena - našla je plodno tlo u Vašingtonu, a i zastave mnogo brže "putuju"!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Рат са Русијом, донео би РЕВОЛУЦИЈУ у самој Америци...!! Црнци и остали потлачени слојеви у САД-е дигли би се на оружје против једног накарадног тоталитарног система, погрешно названог - демократија..?! То би довело до неминовнаог распада САД-е и поновног цепања на СЕВЕР и ЈУГ и издвајањем јужних држава из САД-е... То они јако добро знају...Зато и "цвикају" од Русије...!! Само "лају" и финансирају неке друге"лезилебовиће" да "налећу" на Русе, док они (САД-е!) дају логистику...! То им је сва "тактика" коју користе...! А силу, само против малих државица: Као што је Вијетнам, Панама, Либија ,Ирак...итд.итд.

zoran

pre 7 godina

Hitler i nacisti su Slovenima namenili da budu sluge,Amerikanci su preuzeli nacisticku ideologiju, ako Putin ne pobedi, buducnost nam je da budemo sluge,sto vec i jesmo.\n

mirko

pre 7 godina

Rusima kao i Srbima zivot svog naroda NEMA NIKAKVU VREDNOST

Nemanja

pre 7 godina

100 % si u pravu Zorane,nema tu sta vise da se doda. Nek nam je Bog u pomoci

Lala iz Banata

pre 7 godina

И Србија би концепцијом ОПШТЕНАРОДНЕ ОДБРАНЕ могла имати пола милиона војника под оружјем...!~ То је сила....!! Јер би нападачима требало да регрутују 2 милиона војника - против такве организације,,, А то ни НАТО није више у стању...! Војна доктрина нападача, подразумева однос 4: 1 да би такав нападач данас био... - успешан...!!

Boro

pre 7 godina

Zar jos postoji tanjug,e moji jugovici nikad pameti..

doktor

pre 7 godina

Čitaš samo mala slova? Da li je to sve što si vidio u ovom tekstu?

usaf

pre 7 godina

Protiv Americke superiorne tehnologije,ne pomaze ni 100miliona Rusa.To vam je "glavom kroz zid".

be real

pre 7 godina

američka superiorna nevidljiva tehnologija tako ja nevidljiva da je i oni ne vide pa moraju da pitaju ruse gde su je zaturili

Lala iz Banata

pre 7 godina

Нема "супериорне технологије" када се опашем са 30 Кг. ТРОТИЛА и уђем у америчку ОКУПАТОРСКУ - војну колону...!! Ту не помаже ни "сателитски снимак" из ваздуха, нити "сајбер технологија"!.. Ни кожне чакшире...!! ПОУДАНО ЗНАМ нападне ли САД-е на Русију, за 3 дана избија РЕВОЛУЦИЈА у самој Америци, која се "цепа " поново - на Север и Југ....Црнци узимају оружје у руке у окрећу на своје америчке ИМПЕРИЈАЛИСТЕ у борби за своје СОЦИЈАЛНО ОСЛОБОЂЕЊЕ...!! То знају аналитичари САД-е, а само ГЛУПАЦИ као што си ти и слични теби - полуписмени "лезилебовићи" - о томе, појма немате...!!

Marko

pre 7 godina

Američka superiorna nevidljiva tehnologija je toliko nevidljiva da smo je i mi oborili 1999.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Озбиљним људима и политичарима је ово смешно и још више жалосно, па ово је малтретирање сопствених грађана, овако смо код Милошевића били спремни , да нас не изненаде, чиста глупост, спремају се за нуклеарни рат, ВИДИ БЕГАЈ, изгубили су компас, захватила их је највероватније паника, нека им бог помогне, грађанима.

ljubisa

pre 7 godina

Ako ikome bude trebala božija pomoć,trebaće tebi go*no parazitsko...

Barbara Liry

pre 7 godina

To se zove rodoljublje. To se zove snaga naroda. Pa, ko'm se svidi, kome ne. Svet je to video, ali nista naucio nije. Na zalost. Prekrajanje istorije ne menja narode. Pa “zapade” evo vidi sta te ceka.

Talaba

pre 7 godina

To je ništa. Ameri imaju 300 miliona koji imaju ili mogu legalno da nabave oružije od pištoljčića preko Hekler i Koh do Tomahavaka zato su imperija a mi i Rusi to ne možemo zato i mi jesmo banana država dok se Rusi trude da to ne budu ali im teško ide.....

dejo

pre 7 godina

Samo napred braco Rusi ajmo samo napred Putine uz tebe sam ,sredi te Amerikance sto su napravili zlo na ovom Balkanu

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija