• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2016

17:54

(VIDEO) NIJE BIRAO REČI Robert de Niro neviđeno izvređao Trampa!

Vesti

(VIDEO) NIJE BIRAO REČI Robert de Niro neviđeno izvređao Trampa!

Podeli vest

Čuveni glumac nazvao je predsedničkog kandidata svinjom, glupanom, budalom...

Čuveni američki glumac Robert de Niro izneo je mišljenje o predsedničkom kandidatu republikanaca Donaldu Trampu, koje se ovom, sasvim sigurno, ni malo neće svideti.

De Niro je, naime, žestoko izvređao Trampa, a video koji je postao apsolutni hit u SAD.

On je Trampa nazvao svinjom, glupanom, nacionalnom katastrofom...

- On je očigledno glup, on je svinja, prevarant koji ne zna šta govori, nije ga briga, misli da vlada državom, ne plaća poreze. Kolin Pauel je najbolje rekao, on je nacionalna katastrofa i sramota za ovu zemlju - rekao je De Niro i nastavio:

Strašno sam ljut što je ova zemlja došla do tačke u kojoj je ta budala tu gde je. Govori da bi udario ljude u lice, e pa... I ja bih njega udario u lice. Je li ovo neko koga želimo za predsednika? Ne bih rekao. Ono o čemu ja brinem jeste smer kojim ide ova zemlja, a bojim se da bismo s nekim kao što je Tramp mogli da odemo u pogrešnom smeru. Ako vam je stalo do vaše budućnosti, glasajte za budućnost koju želite.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Bio jednom jedan lovac, na ... - "Jelene"...?!

ljubisa

pre 7 godina

Naredjeno od onih koji kontrolišu hellewood i medije(iluminati)....isti oni koji su mu cenzurisali dokum. film "vaxes"..o vakcinama koje izazivaju autizam kod djece ... Ali ovakve idiokracije im vise ne pomazu,jer narod ih je prozreo i zna šta namjeravaju..medjutim ko god a pobijedi u usa,druga strana će da se digne na noge,jer narod je podijeljen i velika mržnja je izmedju trampovih fanova i onih koji podržavaju killary...a društvene mreže samo dodaju ulje na vatru...uglavnom narod je podjeljen i samo se čeka ishod izbora pa da krene igranka...biće to haos biblijskih proporcija...

Barbara Liry

pre 7 godina

Odavno sam shvatila da je o glumcima, koje rado gledamo, bolje ne znati puno. De Niro bi trebao da cuti. Zasto nije rekao nesto pozitivno o Hitlari Klinton? Dali bi, po njemu, Amerikancima pa i celom svetu, bilo bolje s njom? Nebi. Hopikritski krije svoje politicko opredeljenje. Ako si za Klintonovu, onda si fasista, onda si bez stida, srama, savesti i odgovornosti. Zato bolje cuti. Pi vijagru, dok ti drugi decu prave sugar Daddy i drzi jezik za zube.

GLUMAC ODGLUMIO ZA SVE PARE

pre 7 godina

Em je civut em mu je otac bio gej i sve to nas ne zanima pogotovo sta on misli o Trampu pa on je placen da vradja

DUSAN

pre 7 godina

Pa nebih ja s tim slozio. Jer budala nemoze napravit tolike milijarde.Kakav je god bolji je od Klintonovih.

marko

pre 7 godina

Nacionalna katastrofa i sramota za ameriku je ovaj sistem koji vlada tamo. Covek je pricao o ribama kao sto prica 99.99 posto muskaraca. Sta se cudis , ko da ti nisi. Tvoj sistem Roberte ubija ljude sirom sveta vec 100 godina. A Trampov nastup moze samo da pravi ljude, ako znate na sta mislim. Ha ha haaa

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija