• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.10.2016

18:39

SKANDAL ZA SKANDALOM! Tramp: Rok trajanja za žene koje su sa mnom je 35 godina!

Vesti

SKANDAL ZA SKANDALOM! Tramp: Rok trajanja za žene koje su sa mnom je 35 godina!

Podeli vest

Najveći skandal u dosadašnjoj predsedničkoj kampanji Donalda Trampa još nije gotov - nakon snimaka iz 2005. u kojima se hvali seksualnim napastovanjem, u javnost su izašle novi snimci iz više intervjua u poslednje 23 godine

U snimcima razgovora s radio-voditeljem Hauardom Sternom iz 2000. koje je objavio CNN, Tramp kaže kako ga "nije briga" da li zadovolji ženu s kojom spava, da je "rok trajanja" za žene s kojima je u vezi 35 godina, i da je imao seks utroje.

- Nismo li svi? Jesmo li bebe? - odgovorio je Sternu na pitanje o seksu u utroje.

Tramp je takođe opisao kako je na takmičenjima Mis junivers često znao da upadne u svlačionicu među gole takmičarke.

Sa Sternom je razgovarao i o tome da li je mogao da spava sa princezom Dajanom, da li bi ostao sa svojom ženom da je unakažena u saobraćajnoj nesreći i ima li njegova ćerka Ivanka veštačke grudi.

- Zapravo je uvek bila vrlo bujna - komentarisao je Tramp njen izgled.

ASTA LA VISTA, DONALDE! I Švarceneger se odrekao Trampa: Jesam republikanac, ali sam pre svega Amerikanac!

U jednoj emisiji u razgovor se uključila i njegova supruga Melanija, koja je rekla da ona i Donald "imaju neverovatan seks jednom dnevno, nekad i češće".

Seks je inace česta tema Sternovih emisija. Dobar deo njegovih intervjua sastoji se od ispitivanja gostiju o njihovom seksualnom životu i fantazijama, a u Trampu je našao više nego voljnog sagovornika, piše "Vašington post".

Na pitanje o seksu sa takmičarkama Mis junivers, koji je donedavno bio u njegovom vlasništvu, Tramp je odbio da komentariše.

(VIDEO 18+) SNIMAK ZA KOJI TRAMP NIJE ZNAO DA POSTOJI! "Probao sam da je j..em! Kad si zvezda možeš da im radiš šta hoćeš..."

Na temu vernosti, u intervjuu 1993. rekao je da je bio veran svojoj bivšoj ženi mnogo godina, dok nije shvatio da njihov brak neće opstati.

Na pitanje o dobi žena s kojima je spavao, rekao je da je idealna dob 30, ali da nema neku posebnu granicu, osim kad su u pitanju maloletnice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miso

pre 7 godina

Nije lako ni amerikancima,izmedju dve budale izabrati manju.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija