• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

10.10.2016

11:06

(VIDEO) HUANITA BRODIK: Tramp možda vređa žene, ali KLINTON ME JE SILOVAO, A HILARI PRETILA!

Vesti

(VIDEO) HUANITA BRODIK: Tramp možda vređa žene, ali KLINTON ME JE SILOVAO, A HILARI PRETILA!

Podeli vest

Donald Tramp je uoči debate sa Hilari Klinton sazvao konferenciju za novinare na kojoj je nekoliko žena teško optužilo Bila Klintona

On je kako je rekao, izveo “nekoliko hrabrih žena“, među kojima je bila i Huanita Brodrik iz Arkanzasa koja je optužila Bila Klintona za silovanje 1978. godine.

Ona je navela kako je Tramp možda rekao nekoliko loših reči.

- Ali Bil Klinton me je silovao, a Hilari Klinton mi je pretila. Mislim da se to ne može uporediti - rekla je ona. 

Te optužbe Brodrik je prvi put iznela pre 17 godina, kada je ispričala kako ju je Bil Klinton silovao tokom sastanka održanom u Litl Roku u Arkanzasu. Protiv Klintona je pokrenula tužbu koja je odbačena 2001. godine, a službena optužnica za taj slučaj nikada nije podignuta. 

Na Trampovoj konferenciji bila je i Keti Šelton, koju je kada je imala 12 godina silovao čovek kojeg je Hilari Klinton navodno branila na sudu.

Reuters

Šelton je demokratsku kandidatkinju za predsednika SAD optužila da ju je prikazala kao neuravnoteženo dete. 

- Kada sam imala 12 godina Hilari me je podvrgla nečemu što nijedno dete ne bi trebalo da doživi. Sada kaže da se zalaže da prava žena i dece. Kada su je prošle godine pitali o mom slučaju, rekla je kako je klijenta morala braniti bez obzira na to da li je kriv ili ne - rekla je ona. 


(VIDEO) NOVI FAJT ZA PREDSEDNIKA SAD! Hilari: Dobro je da nisi predsednik! Tramp: Da, jer bi bila u zatvoru!

- Nije me briga ako je Tramp rekao odvratne stvari. Briga me što je Hilari Klinton lagala i rugala mi se braneći čoveka koji me je silovao - dodala je ona. 


TEŽAK PORAZ "MOĆNOG" PREDSEDNIČKOG KANDIDATA: Kazino Tramp Tadž Mahal se zatvara posle 26 godina!
 

Reuters

Pola Džouns je nagodbom dobila 800 hiljada dolara nakon što je Bila Klintona optužila za seksualno uznemiravanje, a na konferenciji je izrazila podršku Trampu. 

- Mislim da bi i svi ostali trebalo da glasaju za njega. On je dobra osoba. Nije ono što drugi govore da jeste, za razliku od Hilari - rekla je Džouns. 

Reuters

Ketlin Vili takođe je optužila Bila Klintona za seksualni napad i podržala Trampa. 

Republikanski kandidat Donald Tramp izazvao je veliki potres svojim vulgarnim izjavama o ženama. On je u drugoj predsjedničkoj debati rekao da se radilo samo o "muškim pričama iz svlačionice"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 7 godina

Blago Americi.Ludaci I treba da dobiju ludog predsednika,ma koji bio.Teško nama koji moramo da trpimo silovanje tog ludaka ,opet ma ko to bude

nenad

pre 7 godina

Bracni par Klinton me podseca na par u filmu \"Dvadeseti vek\", Donald Satrlend i zenski lik.\n

Zivko

pre 7 godina

Sve sto je kazao Donald J.Trump je 100% tacno za razliku od Hillary Clinton koja je lagala samo da bi odbranila supruga i da bi bila Predsednik US,ali narod u US nece joj dati poverenje i Trump ce biti sledeci Predsednik US .Srbi treba svoje glasove da daju Trump jer Srbija zna sta je Bil Clinton uradio kada je bombardovao Srbiju i da ce za 15 godina svaki drugi srbin da umre zbog radioaktinosti posle bombardovanja.Clan sam Tima Donalda J.Trump za Novembar 8/206

DJovan

pre 7 godina

Dali je to i AMERICKI narod potpuno LUD: Silovanje im ne smeta i nije uvredljivo, ali psovanje je neoprostiva uvreda. Kao i sve sto dolazi od Amerike, suprotno je zdravom razumu i citav svet to mora prihvatiti, a oni koji odbijaju prolaze kao BLISKI ISTOK. Tako se Amerika u svojoj bolesnoj agresiji supritstavlja i samom BOGU I prirodnom poretku, iako im na DOLARU pise : IN GOD WE TRUST ( U Boga mi verujemo ), kakvog li licemerja.

DS

pre 7 godina

Cirkusijada se nastavlja,pljuju se,blate se ne birajuci rijeci,iznose najprljaviji ves,a americki narod u delirijumu,Hilari danas obecava da ce odmah bombardovati Siriju,posebno Alep,narod aplaudira,svi su srecni sto njihovi decki tamo negdje ubijaju nevine ljude i drzave. S kojim pravom Hilari obecava bombardovanje jedne suverene drzave,priznate od strane UN,ubijanje civila i djece,rusenje infrastrukture i vracanje drzave u kameno doba? Ovi kauboji su bolesni ljudi,oni su potpuno poludili,ovo ponasanje ce ih vrlo brzo odvesti u propast jer u njihovom ponasanju nema nista ljudsko.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija