• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2016

21:52

ALARMANTAN PUTINOV UKAZ: Svetu preti globalni konflikt, porodice ruskih diplomata da se vrate kući?!

Vesti

ALARMANTAN PUTINOV UKAZ: Svetu preti globalni konflikt, porodice ruskih diplomata da se vrate kući?!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin izdao je ukaz da svi zvaničnici odmah članove svojih porodica koji žive u inostranstvu vrate kući, zbog straha od izbijanja novog globalnog konflikta

Kako navode britanski mediji ruski predsednik je rekao diplomatama na svim nivoima da „dovedu rođake kući u domovinu“. To je otišlo dotle, navodi britanska štampa, da je rečeno da svi oni koji imaju ćerke i sinove u stranim školama, vrate svoju decu u Rusiju iako je nekima već počela školska godina.

AMERIKANCI ZBUNJENI PUTINOVOM TAKTIKOM: Rusi se ponašaju isto i kada hoće mir i kada se spremaju za rat?!

Ukaz se odnosi na administrativno osoblje, regionalne administratore, zaposlene u zakonodavnim telima na svim nivoima kao i radnike u javnim korporacijama.

I dok jedni analitičari tvrde da se još ne zna zbog čega je tačno donet ovaj ukaz, drugi ukazuju na to da je ovo priprema za „veliki rat“.

SVET TO JOŠ NIJE VIDEO: Ko se boji Amerike, Putin diže na oružje 40 miliona Rusa!

Ruski politički analitičar Stanislav Belkovski kaže: „Ovo je sve deo paketa mera kako bi se elite pripremile za veliki rat“.

Sve ovo se događa posle nešto više više od nedelju dana od odluke predsednika Rusije da svaki grad u zemlji održi vežbe u kojima bi učestvovali civili. Cilj je, kako se navodi, uvežbavanje akcija u slučaju nuklearnog rata.

AMERIČKI GENERALI SAGLASNI: Rat sa Rusijom praktično neizbežan, biće brz i smrtonosan!

Britanska štampa takođe podseća i da su ruski zvaničnici najavili gradnju nuklearnih bunkera u koji bi moglo da bude smešteno 12 miliona ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 7 godina

Znači počelo je. Šta reči osim živeli svi slaveni i želim nam brzu pobedu nad zlim zapadom i nek umru fašističke sluge i zle sotone jednom zauvek. U nove pobede za mir na zemlji i bolju budučnost. Što se mora mora se.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Само да рата ... - не буде...! А ако га буде...Даће Бог победу праведних

Vladimir

pre 7 godina

Samo da rata ne bude. Tako pobeđuju pravedni.

vojvoda

pre 7 godina

Znači počinje rat.Nije mi žao za moj život samo bi pre toga voleo da vidim svu ovu američku gamad natovsku kako ih guta Ruska pečurka.Eto to mi je zadnja želja.Živela Srbija.Živela Rusija .

robin

pre 7 godina

Americi je potreban rat.Samo im treba neko koce da ga zapocne.A ovaj ukaz pokazuje da sa Rusijom nema sale.Zasad nista drugo.

Tikabot

pre 7 godina

Ma jok,to ih zove da bi kući doneli nešto da se pojede...

Srba

pre 7 godina

Ovo su mere predostroznosti s obzirom na pretnje Pentagona Vladimiru Putinu i potpuno sumanuto ponasanje americkih i nekih evropskih zvanicnika. Putin pokazuje samo jedno, a to je da nece dopustiti americku dominaciju na Bliskom istoku i u svetu. Sirija je samo test za novi odnos snaga u globalnoj politici, ali ako na americkoj politickoj sceni preovladaju jastrebovi, sve je moguce, pa i rat. Ne znam samo kako misle ne da ga dobiju, nego da prezive s obzirom na zastrasujuce arsenale nuklearnog oruzja koju poseduju obe strane. Nadajmo se ipak da ce preovladati razum.

marko

pre 7 godina

Ovo je portparol kremlja demantovao. Neki beznacajni list je pokrenuo celu zbrku. Kao fora neimenovani zvanicnik nam rekao. Ajde bre oladi.

Boogeyman

pre 7 godina

Ne daj Bože rata... ali ako već mora... taman i mi da rešimo neke stvari po "komšiluku"... jednom za svagda!

Senka

pre 7 godina

Da se obistinilo pola od onoga što ste u INFORMERU pisali, odavno bi besneo rat svetskih razmera. N eznam da li ovakvim tekstovima želite da skrenete pažnju našeg naroda sa osnovnih životnih problema i sve većeg siromaštva u koji tonemo.

major

pre 7 godina

I dalje ce se u Svetu podavati koka kola,samo stop ce kostati tri rublje...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija