• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2016

15:30

(VIDEO) PANIKA U BRITANIJI! Ruski nosač aviona "Admiral Kuznjecov" im prolazi pored same obale!

Vesti

(VIDEO) PANIKA U BRITANIJI! Ruski nosač aviona "Admiral Kuznjecov" im prolazi pored same obale!

Podeli vest

Nosač aviona "Admiral Kuznjecov" iz ruske Severne flote isplovio je danas na dugi put ka Sredozemlju, saopštila je danas pres služba te flote, dok britanski mediji ističu da će na putu ka obali Sirije to plovilo proći kroz Lamanš.



U saopštenju Severne flote se navodi da će u pratnji "Admirala Kuznjecova" ploviti raketna krstarica "Petar Veliki", veliki protivpodmornički brodovi "Severnomorsk" i "Vice-Admiral Kulakov", kao i druga plovila za podršku, prenela je agencija Tas s.

Britanski mediji, u međuvremenu, pišu da će "Admiral Kuznjecov" proći kroz Lamanš, kojeg Britanci zovu Engleski kanal, pre nego što pristane uz obalu Sirije, gde bi mogao da učestvuje u daljim vazdušnim udarima na sirijske pobunjenike.

Jedini ruski nosač aviona proći će kroz Lamanš u vreme rastućih tenzija između zvaničnog Londona i Moskve oko sirijske krize, ocenjuju britanski listovi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
OMG

pre 7 godina

Енглеске наказе заслужују потоп као што им је и Хитлер спремао, доста су зла посејали по свету, али пре тога морамо им окупатора Девенпорта послати.

maca pojela mu a

pre 7 godina

Dobili odobrenje da pucaju. Evo im prilike. Neka pucaju sada.

Admiral

pre 7 godina

Zašto je na slici aamerički nosač aviona, a ne ruski "Admiral Kuznjecov"? Zbog broda na slici sigurno nema panike u Britaniji.

vlada

pre 7 godina

"Miror" nije samo bio jasan - ko je mačka, a ko miš? Kanal Lamanš ima i madjunarodni koridor, a takva sila vas sigurno neće pitati za dozvolu, ako ste uopšte svesni svoje prevazidjene pozicije! Tenzija kod Rusa nema, a ako ih želite - ispuniće vam želju!

sashahamlet

pre 7 godina

sta je bilo englezi dolaze rusi,dupe gace zvace a

goca

pre 7 godina

To Rusija malo provocira. Pa cik probajte. Oprostili su vam onaj avion kod Turske.

DS

pre 7 godina

SAD i EU su "sile" koje se junace nad malim i slabim drzavama i narodima,ubijaju,ruse,pale i zare,a kad se pojave Rusi,e,onda je tajac,rep medju noge i cuti.To je odlika fukara i kukavica.Ta djubrad se samo sile boje. NATO je poceo premjestati vojne efektive iz zapadne Evrope u Poljsku Rumuniju,Bugarsku,balticke drzavice kako bi Rusima dale nove mete,a kad su im Rusi odgovorili da ce u slucaju nuklearnog rata njima mete i dalje biti Washington,New York,Berlin,London,Paris,Brisel,onda se ozbiljno zabrinuli i rekli da NATO ni u kom slucaju nece ratovati protiv Rusije.

ČITATELJKA

pre 7 godina

Hahahahaha... Naslov je smišljeno nabudžen, da bi rusofili nakratko orgazmično uživali - ali bez razloga: Lamanšom je dozvoljen prolaz brodovima svih država sveta, a to znači i Rusiji, pa zato građane Velike Britanije ne interesuje čiji brodovi, koje namene i kuda plove međunarodnim prolazom.

u magnovenju

pre 7 godina

Kao sto ni Ruse ne interesuje sta Britanci trabunjaju. Brodovi ce proci medjunarofnim vodama.

DS

pre 7 godina

A,ako ti nisi "smisljeno nabudzena" hajde nam reci zasto ta Britanija ili SAD,ili cijeli NATO ne pocnu rat protiv Rusije,evo ijm prilike u Siriji. Ta Britanija je,uz SAD,bila glavni kolovodja za agresiju na Srbiju,gdje je odnos snga,vojnih i ekonomskih,izmedju NATO i Srbije bio 600:1.A,i ne pomisljau da napadnu Rusiju. Kako se to kod vas zove,hajde "nabudzi se" pa reci?Kod nas se to zove kukavicluk kucke jajare koja podvije rep cim se podvikne na nju.

ivan

pre 7 godina

Ovaj komentar mora da je pisala neka od Kandicka,Biserko ili Karanovicka!

ivan

pre 7 godina

to nisu rusofili nego pravdofili. a ti si citateljka-fasistkinja!!!

XXL

pre 7 godina

Samo neimformisani ne mogu da razumeju postavljeni komentar. Ovo nije prvi put da tuda plove ruski ratni brodovi i nosači aviona po međunarodnom pomorskom pravu al' srbadija voli da se loži k'o meka drva za potpalu. Pozz.

David

pre 7 godina

Mogli ste makar postaviti fotku ruskog nosaca ako vec pisete o njemu?!. Ovo je americki na slici...klase Nimitz.

marko

pre 7 godina

Drski englezi mozda i izprovociraju neki incident. Ne bi me cudilo. Pratite desavanja. Mozda rusi i posade desetak topola kao odgovor.

usaf

pre 7 godina

Jedini nosac(ako se moze tako nazvati),koji Rusi poseduju,a potice jos iz doba SSSR-a.Sa pravom se moze reci da je odavno za otpad.US.NAVY poseduje okruglo 20 nosaca aviona,E zato su SuperSila.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17