• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.10.2016

13:06

TO JE TA ZAPADNA SLOBODA GOVORA! Britanci blokirali sve bankovne račune ruskog medijskog servisa Raša Tudej!

Vesti

TO JE TA ZAPADNA SLOBODA GOVORA! Britanci blokirali sve bankovne račune ruskog medijskog servisa Raša Tudej!

Podeli vest

Britanija je blokirala bankovne račune ruskom medijskom servisu RT, objavila je danas na društvenim mrežama glavni i odgovorni urednik RT Margarita Simonjan



- Naši računi u Britaniji su blokirani. Sva četiri računa. Na tu odluku ne može da se uloži žalba. Živela sloboda govora! - navela je Simonjan, preneo je Rojters.

Ona nije precizirala zašto su računi blokirani.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Имају "среће"... - ТВ Београд су ... - бомбардовали...!!

milan

pre 7 godina

o kakvoj demokratiji se prića pa to su sve takozvane demokratije koje a ustvari su varvari koji ugnjetavaju i tlače narode radi svojih interesa kad tad če izači na svetlo dana da su britanija i amerika največe terorističke sila zajedno sa svojim satelitima francuskom i drugim sve rade da bi što više opljačkali male države

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Rasa tudej i Sputnik su prepreka zapadnim zemljama da proturaju manipulaciju i bestidne lazi kroz medije. sve te lazi i hohstaplerse manipulacije su vodile do ratova i haosa u svetu. kada ponovis laz 100 puta postaje istina i to je baza "istine" na zapadu. perverzija amerike i engleske lezi u njihovoj bolesnoj i suludoj uzelji da kolonizuju ceo svet i sisaju kao nekada. engleska je postala to sto je bila i sada jeste na krvi i pljacki kolonija. obadve drzave su pune suludih mozgova koji misle da to ponovo moze biti i svoju "demokratiju" popisavaju svakoga dana. demokratija je za zapad kao kada magarcu stavis sargarepu pred nosom i manipilises ga da udje u staju. Lazi i okretanje istine su osnove politike i dnevnoga zivota. narod je jezivo zaglupeo i lako ga je raditi...surova istina i beda zapada...

mile

pre 7 godina

Oni su demokrate kao i svi drugi (koliko i Kim), do granice svojih interesa. Jedino sto se oni kunu u demokratiju i drugima sole pamet.\n

XXL

pre 7 godina

S' kojim pravom su RT-u blokirani računi? Šta britanci po tom pitanju misle da će rusi preduzeti? Bombadovati, a Veliki brat da ih spase ili šta?

Radovan

pre 7 godina

Kakva deokratija bravo Englezi nemocní stě pá Vám smeta RT.kada je Bler lagao i penio dá se Jugoslavija bombarduje nije Vám smetalo .Stidi té se ?

Zoran

pre 7 godina

Ove sokce engleske treba postaviti na mesto..izvor zla po celom svetu pa nisu džaba degenerici nastali incestom radi parčeta zemlje..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija