• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tangosix.rs

19.10.2016

18:45

(VIDEO) PRESUDNA BITKA ZA SIRIJU: Putin naoružao Asadovu vojsku avionima MIG-29 ojačanim raketama R-77!

Vesti

(VIDEO) PRESUDNA BITKA ZA SIRIJU: Putin naoružao Asadovu vojsku avionima MIG-29 ojačanim raketama R-77!

Podeli vest

Ratno vazduhoplovstvo Sirije sada poseduje najmodernije MiG-29 avione sa savremenim ruskim raketama srednjeg dometa R-77

Sirijska državna televizija objavila je snimak na kome se vide piloti lovci koji u armirano betonskim skloništima daju izjave ispred novih aviona opremljenih raketama R-77.

Armija sirijskog predsednika Bašara Al Asada do sada nije imala najmodernije MiG-29 avione koji mogu da nose irakete.

Iako nije zvanično objavljeno odakle Asadovom vazduhoplovstvu najmodernije naoružanje, pretpostavlja da je u pitanju oružana pomoć koju je Siriji poslao predsednik Rusije Vladimir Putin.

Na snimku sirijske državne televizije vidi se i avioni sa raketama RVV-AE, što potvrđuje da je Asadova nesumnjivo modernizovana sa najnovijom elektronskom opremom i naoružanjem.

Predsednik Rusije je pre nekoliko dana razgovarao i sa prvim čovekom Turske Redžepom Taipom Erdoganom, a tema pregovora bila je nova ofanziva ka džihadistima u Siriji.

PR PENTAGONA KIRBI: Džihadisti bi mogli da napadnu gradove u Rusiji!

PESKOV JASNO I GLASNO: Bez Rusije džihadisti bi bili u Damasku!

PUTIN OBJASNIO FRANCUZIMA: Amerika je izazvala HAOS koji Rusija sad rešava!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

И нама би добро дошло 5-6 комада, онако... - да се "нађе"...!!

Dusan

pre 7 godina

Poznato je da je Sirija još pre rata naručila 24 aviona Mig 29M/M2 ali nikada nisu stigli zbog izbijanja sukoba. Verovatno su to ti avioni. I mi bi za par godina trebali da dobijemo nekoliko komada(4 ili 6) ako se sledeće godine uđe u proceduru nabavke, kako je Vučić rekao. Nije to loš avion. Možda nije na nivou najmodernijih ruskih i zapadnih ali za naše potrebe i više nego dovoljan. Jedino što je ta brojka koju će naručiti mala ali bolje i 4 nego nijedan. Vremenom će se valjda formirati i cela eskadrila(14 aviona).

vlada

pre 7 godina

Kada pozoveš "zvanično" nekog da te brani, kao što je to uradila Sirija, onda se možeš i nadati pomoći! Ovako kad "cupkaš" na dve stolice i nije neka privilegija!? Kako kažu - "odlučite se već jednom" .....!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija