• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

24.10.2016

18:12

SAČEKUŠA U PARIZU: Srbin sa kriminalnom prošlošću izrešetan ispred svoje kuće!

Vesti

SAČEKUŠA U PARIZU: Srbin sa kriminalnom prošlošću izrešetan ispred svoje kuće!

Podeli vest

Muškarac poreklom iz Srbije (56) ubijen je u petak u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu

Prema prvim informacijama, sve ukazuje na to da je muškarac, koji je živeo u predgrađu Pariza, ubijen u petak uveče bio žrtva obračuna, pišu lokalni mediji.

Kako prenose pariski mediji, njega su četvorica mušaraca čekala u automobilu ispred njegove kuće.

Kada se parkirao ispred kapije, jedan od njih je izašao iz vozila i zapucao.

Kako je policijska istraga pokazala, on je pogođen sa šest metaka iz neposredne blizine, i to iz kalibra 11.43 milimetara, koji "kriminalci često koriste", piše "Le Parisien".

Čaure metaka koje je napadač ispalio pronađene su i u gepeku automobila ubijenog, koji je neposredno pre pucnjave otvorio.

U pucnjavi je povređeno još dvoje ljudi. Jedna osoba pogođena je u nogu i prevezena je u bolnicu, dok je drugi zalutali metak pogodio prolaznika u podlakticu, a najverovatnije se radi o zaposlenima u kompaniji koja se nalazi u zgradi pored kuće u kojoj je živeo ubijeni.

Ubijeni muškarac je srpskog porekla, koji je od ranije poznat policiji, najviše zbog krađa i finansijskih malverzacija, ali ne i po nasilju.

Kako za lokalne pariske medije kažu stanovnici ulice u kojoj je živeo, ubijeni muškarac je komšijama bio poznat kao "veliki kriminalac".

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, međutim, za "Blic" nije želelo da otkrije identitet ubijenog muškarca.

Kako pišu francuski mediji i dve nedelje pre nego što je ubijen, nepoznate osobe su pucale na njegovu kuću.

U subotu ujutru, samo nekoliko sati nakon tragedije, položeno je cveće uz crna vrata velike kuće žrtve. Celo jutro rođaci su dolazili obučeni u crno da izraze saučešće porodici ubijenog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija