• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.10.2016

18:44

PUTIN OČITAO LEKCIJU ZAPADU: Rusija neće nikoga napasti, liderstvo se ne ogleda u izmišljanju pretnji!

Vesti

PUTIN OČITAO LEKCIJU ZAPADU: Rusija neće nikoga napasti, liderstvo se ne ogleda u izmišljanju pretnji!

Podeli vest

Rusija nema nameru nikoga da napada, to je smešno i nezamislivo, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin na forumu "Valdaj“ u Sočiju

- Rusija ne namerava nikoga da napada. To je smešno. Čitao sam i vaše analitičke materijale, ne samo onih koji su prisutni u sali, već i analitičara iz SAD, iz Evrope, međutim, to je nezamislivo glupo i nerealno- rekao je Putin, a preneo ruski sajt Sputnjik.

- Samo u Evropi ima 300 miliona stanovnika, koji žive u državama-članicama NATO-a, u SAD ukupan broj stanovnika zemlje iznosi verovatno 600 miliona ljudi, dok ih u Rusiji ima 146 miliona. Smešno je i govoriti o tome (napadu Rusije na nekoga)- izjavio je Putin.

PUTIN OBJASNIO FRANCUZIMA: Amerika je izazvala HAOS koji Rusija sad rešava!

On je dodao da ciljevi Rusije nisu globalna dominacija niti ekspanzija i da njegova zemlja zagovara jednaku i nedeljivu bezbednost za sve.

- Ima mnogo država u svetu koje mogu da se oslone na svoju milenijumsku istoriju, kao što je to slučaj sa Rusijom, i mi smo naučili da cenimo svoj identitet, slobodu i nezavisnost. Istovremeno, naš cilj nije globalna dominacija, ekspanzija ili bilo kakva konfrontacija sa nekim- istakao je Putin.

NATO GENERAL ČAČKA MEČKU! Pavel: Putin ne sme u rat sa Zapadom, jer nam nije dostojan protivnik!

- Pravo liderstvo se ne ogleda u izmišljanju pretnji i pokušaju dominacije nad drugima, već u shvatanju pravih problema i unapređenju ujedinjenih napora zemalja da reše te probleme- naveo je ruski predsednik.

On je istakao da Rusija upravo tako shvata svoju ulogu u globalnim dešavanjima.

(VIDEO) FINCI U STRAHU PODIGLI ARMIJU NA NOGE: Putin će nas napasti, ON želi deo Finske!

DRAMATIČNO, RUSI I SRBI NA NIŠANU NATO: Šef vojnih snaga Alijanse Petr Pavel ponovio pretnje našoj zemlji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Može li to da izjavi.... - američki predsednik...?

Miroslav Lakic

pre 7 godina

on to moze da kaze sto puta ali banditi u americi rade prema staroj rimskoj taktici...baze grade gde god mozes, sa novcem podmiti vodece i korumpiraj ih da ti sluze i uz to polako napreduj sa bazama do protivnika dok ga skroz opkolis. to je stari rim isprobao i imali uspeha dok nisu propali. paralele sa usa su frapantne....

nati

pre 7 godina

Oni svakog dana pokazuju svetu koliko su velike budale a sto je jos tragicnije, svojim primerom navode i sve druge clanice EU da se zajedno sa Amerikom ponasaju na isti nacin.To je ponasanje nedoraslih i frustriranih adolescenata.Sramota je sto su to stari ljudi, koje ce starost upitati,gde im je bila mladost, kad se u tim godinama tako ponasaju.Cela Evropska i Americka elita je zrela za ludnicu i zatvor.To sto vec nisu tamo je zbog toga sto ne bi mogli svi da se smeste i stanu tamo.Putin je jedini, za razliku od svih njih, zdrav i pametan covek koji u skladu sasvojom pamecu i razmislja.Verovatno im se u sebi smeje jer ne moze da opravda takve budalastine, koliko god to hteo.\n

goca

pre 7 godina

Znamo da Rusi nece prvi da napadnu vec su jednom dokazali kad je bila Kubanska kriza. Nemojmo da se nadamo da ce Rusija da popusti, jer su Amerikanci preterali. Mislim da treba oni da prvi popuste.

marko

pre 7 godina

E nekad su ameri imali politicare a sad ova boranija ne moze Putinu ni cipele da obrise. Kao da ti i treba neka pamet kad jedino u diplomatiji znas da koristis svoju vojnu silu. Muke ti je tako voditi politiku. Ali onda takvi udare u zid zvani Putin.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Велики и моћан се никоме не правда,Путин се стално правда, стално тражи преговоре, мислим да је у озбиљној кризи, ако Турци крећу у Сирију,нека покупи војску и нека иде кући, њега се више нико не боји.Он може само да прети преко својих плаћених издајника у Србији.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija