• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

28.10.2016

22:26

(VIDEO) DRAMA U ČIKAGU: Avion u plamenu završio let nasred piste!

Vesti

(VIDEO) DRAMA U ČIKAGU: Avion u plamenu završio let nasred piste!

Podeli vest

Avion Amerikan eirlajnsa se zapalio u pokušaju da poleti sa piste O''Her aerodroma jednog od najprometnijih u svetu

Incident se dogodio dok je avion Amerikan eirlajnsa pokušavao da poleti...Na svu sreću vatra je primećena na vreme pa je avion ostao na pisti.

 

 


U toku je akcija vatrogasaca..nema izveštaja o povređenoim putnicima, od kojih je većina napustila avion u plamenu. Kasnije je prijavljeno da se tokom incidenta najmanje devetoro putnika povredilo. 

 

 

 

Prema vestima s aerodroma, požar je najverovatnije izazvala eksplozija gume, koja je potom oštetila i morot, a što je pilota nateralo da se vrati....

 

American Airlines 767-300 blew its number two engine on take off runway 28R Chicago Ohare. @nbcchicago

Фотографија корисника Chris (@christiansfly2) дана 28. Окт 2016. у 12:57 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija