• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2016

09:44

AUSTRIJA: Turci Kurcu prete ubistvom jer kritikuje Erdogana!

Vesti

AUSTRIJA: Turci Kurcu prete ubistvom jer kritikuje Erdogana!

Podeli vest

Ministar inostranih poslova Austrije Sebastijan Kurc suočen je tenutno sa mnogim pretnjama pošto je jedan od najodlučnijih kritičara turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana

Socijalne mreže su pune poruka mržnje fanatičnih fanova Erdogana, koji vređaju i čak prete austrijskom ministru.

- Ko uvodi smrtnu kaznu zatvara vrata ka EU - poručio je tokom vikenda Kurc.

Preko fejsbuka su Kurcu upućene i pretnje smrću, a tako je jedan Turčin austrijskom ministru zapretio da će mu "zabosti nož u vrat".

Iz Ministarstva spoljnih poslova, s tim u vezi, je saopšteno da nadležna Služba za obezbeđivanje ustavnosti i borbu protiv terorizma vodi istragu.

Kurc, međutim, ne dozvoljava da ga uznemiravaju pretnje i uvrede, i poručuje da je to već postala rutina sa kojom se suočava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duška

pre 7 godina

Bože, pa kako koji narod zavoli nekog svog vođu, zapad arlaukne ko junac u procepu! Odmah je diktator, apsolutista i šta sve ne! Sve snage su upregli da svet potčine sebi, ali zaboravljaju da taj isti svet nije na izvol'te!

BorisDe

pre 7 godina

Turci su svi pozdravljali i slavili kad je ruski avion bio pogodjen i kad su pilota ubili turkmeni i sad kao kako ste culi zbog drzavnog udara amer. generala i Gulen-a koji je hteo ubiti Erdogana a Rusi su sprečili taj udar odjednom oni opet se prave da se nista nije desilo i zaboravljaju kako su stavljali slike pogodjenog aviona i sprdali se od slika mrtvog pilota. Dvolicna turska balega. Nikad ne veruj turčinu. Ima Kurc pravo.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija