• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.11.2016

23:41

KLANICA U AVGANISTANU: Uz podršku SAD ubijeno 26 civila u napadu vladinih snaga na talibane!

Vesti

KLANICA U AVGANISTANU: Uz podršku SAD ubijeno 26 civila u napadu vladinih snaga na talibane!

Podeli vest

Najmanje 26 civila, medju kojima je bilo dece, poginulo je danas u napadima vladnih snaga, koje imaju američku podršku na pozicije talibana u severnoj pokrajini Kunduz, saopštili su zvaničnici

Američka vojska potvrdila je u odvojenom incidentu izgubila dva vojnika, a da su još dva ranjena.

Lokalne vlasti i zapadni zvaničnici najavili su istragu o tome šta je pošlo naopako u napadima, što je na kraju rezultiralo stradanjem civila.

Meta napada su bila dvojica visokih komandanata talibana, koji su poginuli u napadima, zajedno sa 63 drugih pobunjenika.

Gradjani su doneli nekoliko desetina tela, medju kojima je bilo i dece, da bi pokazali bes, godinu dana pošto su američke snage gadjale bolnicu u Kunduzu.

Zvaničnici NATO-a nisu objavili identitet poginulih američkih vojnika u Avganistanu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 7 godina

SAD CE IZBEGLICE DA NAHRLE NA SRBIJU I OVDE DA NAMA NAPRAVE POKOLJ

vlada

pre 7 godina

....ne mogu da verujem da su amerikanci učestvovali u masakru! Oni su baš "čestiti, dobronamerni, humani..." i "dele" pravdu svuda po svetu! ...u suštini seju mržnju i zločin, aktivno učestvuju u ubijanju civila, smenjivanju legitimne vlasti, putem PUČA, kradji prirodnih resursa, medijskoj laži, stvaranju trajnih "žarišta" ..... i sve u interesu prodaje oružja, i bogaćenja /koji su već prebogati/ malog broja ljudi! E to je /nacistička/ Amerika!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija