• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.11.2016

16:40

ZAHAROVA: Američki narod zaslužuje bolju predsedničku kampanju!

Vesti

ZAHAROVA: Američki narod zaslužuje bolju predsedničku kampanju!

Podeli vest

Američki narod zaslužuje bolju predsedničku kampanju od ove koja je u toku, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova

- Amerikanci su apsolutno fantastičan, kreativan i slobodan narod. Oni jednostavno zaslužuju bolju predsedničku kampanju - rekla je Zaharova, gostujući na televiziji "Rosija 1", preneo je TAS.

MARIJA ZAHAROVA OTKRILA PODVALU: Granatiranje škole u Idlibu, loša kompjuterska grafika!

Krajem oktobra, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je na konferenciji za novinare da "predsednički kandidati u SAD nemaju šta da kažu o pitanjima koja su zaista važna", a da, s druge strane, postoje pokušaji da se javnost ubedi kako se Rusija aktivno meša u američki izborni proces.

Ruska agencija primećuje da je američka predizborna kampanja obeležena međusobnim uvredama dva glavna predsednička kandidata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Kandidati na predsednickim izborima Amerike, nemaju sta da kazu jer ni spoljna ni unutrasnja politika ne zavisi od njih,oni su samo krpene lutke-marionete u svemu tome.Kako im se bude naredjivalo tako ce i da rade i da pricaju.Jadno je i smesno na sta je velika sila spala,da njom upravljaju degenerisani monstrumi, prozeti vekovnom mrznjom i destrukcijom prema celom nejevrejskom stanovnistvu.\n

vlada

pre 7 godina

....diplomatski korektno, iako to nijedan američki zvaničnik ne bi izjavio, da je takav analogni slučaj zadesio Rusiju! Ne Marija, oni ne zaslužuju ni bolje izbore, ni boljeg predsednika! Oni su gubitnici, a još uvek ne znaju za to, jer su mediji SROGO kontrolisanI! Vama svaka čast!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija