• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.11.2016

08:41

(VIDEO) ZAŠTO JE BOG LJUT NA ITALIJU?! Tornado protutnjao Rimom, Koloseum pod vodom, IMA POGINULIH!

Vesti

(VIDEO) ZAŠTO JE BOG LJUT NA ITALIJU?! Tornado protutnjao Rimom, Koloseum pod vodom, IMA POGINULIH!

Podeli vest

Snažan vetar praćen olujom i mogućim tornadom protutnjao je Rimom, a prema prvim informacijama, osim velike materijalne štete ima i mrtvih

Drugi je muškarac u kritičnom stanju nakon što je na njega pao prozor.

Uništene su radnje i javna rasveta, srušena su stabla. Urušila se i platforma železničke stanice zbog čega je blokirana pruga i saobraćaj. Vatrogasci su imali nekoliko stotina intervencija, prenosi "Jutarnji list".

Urušio se i deo zgrade od osam spratova u samom centru.


Stanovništvo je evakuisano, spaseno je petnaestak porodica, piše "Mesađero".

U naselju Čezano na krajnjem severu Rima tornado je izazvao smrt penzionisanog vojnika na čiji je automobil palo stablo.

Razorni vetar izazvao je veliku štetu, leteli su krovovi, nadstrešnice, rušili su se zidovi.



U glavnom gradu Italije i slavni se Koloseum našao pod vodom.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
crni roko

pre 7 godina

Onaj obelisk u Vatikanu privlači zle sile.Otkrivenje svetoga Jovana Bogoslova glava 17.glasi ovako:"I uvede me duhom u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova. I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu zlatnu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega; I na čelu njezinu napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati lepotica noći i mrzostima zemaljskima".

Shedow

pre 7 godina

Nije bog kriv nego HARP,jer se Italijani ne pridezavaju strogih sankcija prema Rusiji,a i zagovornici su ukidanja sankcija Rusiji u Evropskom Parlamentu.

Srbin

pre 7 godina

Zato sto je 1999 dozvolila da se sa njene teritorije bombarduje Srbija , pravda je spora ali stiže ...

Mirko

pre 7 godina

Dosao djavo po svoje! Italijani su poznati kao licemjeri, jako gordi narod i mrzitelji Pravoslavne vere. Od Latina se treba cuvati!

nikola

pre 7 godina

Ugostili su svetog oca papigu, pa im sad Bog vraca

ccc

pre 7 godina

A sta je nama Bog vracao kada smo imali poplave 2014?

MAMA CECA

pre 7 godina

Lepo u Svetom pismu pise u vremenu pocetka kraja sta ce da se desava ali isto tako nebojte se dobre duse jer dat vam je znak da dolazi vreme obracuna spremite se za tu borbu ne telesno vec duhovno i nebojte se jer na kraju sve ce biti uredu....moja dusa je sve to spoznala moji neprijatelji su moji najveci prijatelji jer su oni zasluzni za moju veliku ljubav prema Bogu i razumevanju tudje patnje hvala im na tome...jer dok ja idem prema Bogu oni gaze prema ponoru zao mi je jer Bog voli svakoga pa i zle ljude zao mi je jer ga cine tuznim zbog svojih nedela...to je isto kao kad dete rastuzi roditelja....urazumite se opredelite se kojim putem zelite da hodate....

suverena

pre 7 godina

Slavili su gorenje nasih crkava po kosovu, slavili terezu... sada da gore !

eeee

pre 7 godina

H-A-R-P SISTEM krvac za sva zla vezana za klimu i elementarne nepogode. Novi poredak i njegove kontrolne moci od klime do mmf financija, znaci u svako vreme i u svakoj sferi oni mogu raditi sta hoce.

Arhangel

pre 7 godina

Pa oni su razapeli Hrista i sada moraju da plate.

ilan

pre 7 godina

ZAR I AMERIKANCI HARP-SISTEMOM UNISTAVAJU SEBE?

Pocerac

pre 7 godina

Да ли смо заборавили где се налази Авијано. Шта су нам одатле слали? Кажу није крив народ, па нисмо ни ми никоме били криви. Бог све види и једино је остало да се у њега уздамо

Goran

pre 7 godina

Ako mislite da Bog ima udela u ovome,onda je to samo zato sto je u vatikanu sakrivena prava Biblija i mora da izadje na videlo.Licno sumnjam da je ovo od Boga jer je previse blago za sve ono sto su zaradili do sada,pocev od ubistva Isusa pa do danas.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija