• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

07.11.2016

16:19

UDARAJU PO DŽEPU! U Švajcarskoj uz zatvor za lažnu dojavu o bombi, nadoknada troška policijske operacije!

Vesti

UDARAJU PO DŽEPU! U Švajcarskoj uz zatvor za lažnu dojavu o bombi, nadoknada troška policijske operacije!

Podeli vest

Jedan državljanin Indije, osudjen na zatvorsku kaznu zbog lažne dojave o bombi, moraće po odluci suda da švajcarskoj policiji plati 50.000 švajcarskih franaka (45.800 evra) troška koji je prouzrokovao svojom dojavom

Identitet Indijca osudjenog na šest meseci zavora nije saopšten, ali je štampa navela da je to jedan 39-godišnji Indijac koji živi u Montreu, na obali Ženevskog jezera. 

On je 13. oktobra, u strahu da će zakasniti na avion za Moskvu, jednom službeniku ruske kompanije Aeroflot u Ženevi rekao da je u avionu bomba, kako bi se poletanje odložilo.

Angažovani su 101 policajac i drugo osoblje da bi blokirali pristup avionu i pretražili ga.

Po fakturi, angažovanje policije je koštalo 50.000 franaka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 7 godina

I kod nas bi takve idiote trebalo pored zatvora finansijski kazniti. Prvo dan zatvora je 1000 RSD. Onda im naplatiti sve troskove suda, advokata i svih stranaka u postupku plus troskove policije. Onda ako nece da plati svaki dinar otplacuje radom u zatvoru gde mu se placa 1000 RSD. Ovo vise nema smisla sta se u Srbiji radi sa laznim dojavama. Zatvorska kazna godinu dana zatvora plus finansijska kazna su jedino prave da zaustave ludilo i idiotizam.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija