• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2016

20:29

(VIDEO) ISKUŠAVANJE PUTINOVOG STPLJENJA: NATO podiže stotine hiljada vojnika, protiv "ruske agresije"!

Vesti

(VIDEO) ISKUŠAVANJE PUTINOVOG STPLJENJA: NATO podiže stotine hiljada vojnika, protiv "ruske agresije"!

Podeli vest

NATO namerava da stotine hiljade vojnika prebaci u status borbene gotovosti zbog porasta tenzija u odnosima sa Rusijom, piše „Tajms“ pozivajući se na generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga

Kako navodi list, rukovodstvo namerava da stavi na noge dovoljan broj vojnika koji bi mogao da se suprotstavi takozvanoj ruskoj agresiji.

Stoltenberg je izjavio da je NATO jako dugo pratio kako Rusija povećava svoju borbenu moć, kao i na koji način koristi propagandu među sopstvenim saveznicima.

Upravo iz tog razloga NATO je primoran da odgovori Moskvi najvećim povećanjem kolektivne bezbednosti još od vremena Hladnog rata, istakao je on.

- Unutar snaga NATO-a nalazi se dovoljan broj ljudi. Trenutno razmatramo kakve mere treba preduzeti kako bi se umanjilo vreme prebacivanja tih vojnika na front- dodao je Stoltenberg.

PUTIN OČITAO LEKCIJU ZAPADU: Rusija neće nikoga napasti, liderstvo se ne ogleda u izmišljanju pretnji!

NATO NA GRANICAMA, RUSIJA SPREMILA PAKLENI ODGOVOR: Agresor će biti zbrisan sa lica Zemlje za samo nekoliko minuta!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nonsense

pre 7 godina

Од 240 година постојања Сједињених фашистичких држава, чак 223 године су провели у рату против некога, што значи да су у стању мировања били само 17 година, у преводу то су главне светске силеџије којима само Руси могу доћи главе.

KiM je Srbija

pre 7 godina

NATO - North Atlantic Terrorist Organization

Rade

pre 7 godina

Samo mi nije jasno kako Evropa nevidi da Je Amerika rusi vec dva deset i vise godina.

Ljube

pre 7 godina

Obični obrazovani ljudi i u Americi i u Evropi to vide ali korumpitani političari koji odlučuju pevaju pesmu po diktatu iz Washingtona dok im se bankarski računi pune zelenim novčanicama. Briga njih da li će neka mala zemlja biti razbucana ili dovedena do propasti

vlada

pre 7 godina

Prazne priče! ..... vest je više nego smešna za one koji i malo prate vojnopolitička kretanja! Niti će te Rusiju sa tim uplašiti, niti ona ima takve aspiracije!

Lala iz Banata

pre 7 godina

..."Плашљив пас, жешће лаје - него уједа.." !! Па ни против мале Србије нису смели КОПНЕНУ ОФАНЗИВУ ( добили би по "тамбури" жестоко - то су добро знали, обавестила их ЦИА благовремено да се не залећу...!!) а сада кобајаги иду... - на Русију...!! Уколико наоружају свој ПРОЛЕТАРИЈАТ ради напада на православну Русију, биће то крај НАТО-а и садашње ЗАПАДНЕ АЛИЈАНСЕ...и почетак једне светске социјалне ... - РЕВОЛУЦИЈЕ...!! НАТО је плаћенички заштитник фашистичког реакционарног капиала, а НАРОДУ је доста ФАШИЗМА, и сваки напад на РФусију, вратиће се ФАШИСТИМА као БУМЕРАНГ - директно у главу...!!

DS

pre 7 godina

U strahu su velike oci i zato oni vide !rusku agresiju" koje nigdje nema i koju niko u svijetu,osim njih,ne vidi. Ja sam razgovarao sa vise gradjana SAD i EU i znam da se svi strasno boje Rusije i znam da ni u snu ne smiju sniti da ratuju protiv Rusije.Oni Rusiju hoce da obore ekonomskim sankcijama,izolacijom,islamskom i evropskom vojskom.ISIS vojska im se raspada i u Iraku i u Siriji,drzavama EU ne pada na pamet da ratuju protiv Rusa iako ih SAD svakodnevno guraju na to i zato su Ameri frustrirani i bijesni jer vide da im dominacija u svijetu svakodnevno pada na sve nizi nivo.

Anarhista

pre 7 godina

Strah je najubojitije oruzje. Onaj ko je vlasnik straha, car je na zemlji.

Ljubo

pre 7 godina

Bice incidenata ,bice najvjerovatnije i okrsaja ....sada nema nazad ,Rusija nece poceti prva sigurno ,a ovi nema nazad na vrata ,ode obraz ...99,9 % sam siguran ,da bi ih Rusi sprzili ,(jedva cekaju ) .mislim da bi se koalicija NATO raspala kao trula JNA ,to su na papiru i po zamisli ista govna ,mislim koncepcija vojske ,...nema veze sto imaju moc ... ....

usaf

pre 7 godina

Pasce firer Putin,zbog sankcija,koje se stalno pojacavaju.Nece biti rata.Smenice ga sami Rusi.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Нико нормалан није ратовао против целог света, осим Хусеина,Милошевића,Гадафија и сви знамо како су прошли.Путин затеже, али је свестан,ко је сила,али ако га прогласе за злочинца,онда ће се догодити рат,али мислим унутар Русије,јер грађани неће трпети санкције безгранично,то ће да искористи Нато и да се одмах умеша пошто је на граници са Русијом, распоредио огромну војну силу,а онда ће тај рат, трајати и трајати,као у Либији и много дуже,да Русија више никада ,неће се опоравити,моје мишљење.

XXL

pre 7 godina

Da l' će moći države članice NATO-a sa Amerikom na čelu da se same nose sa Rusijom? Da ih nije malo?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija