• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2016

23:57

GUŽVA U VELIKOJ JABUCI: Klinton i Tramp biće u Njujorku, pojačane mere bezbednosti

Vesti

GUŽVA U VELIKOJ JABUCI: Klinton i Tramp biće u Njujorku, pojačane mere bezbednosti

Podeli vest

Dok se Njujork sprema da ugosti oba predsednička kandidata dve velike stranke na izbornu noć, gradske vlasti i policija pripremaju se da zaštite njihovu bezbednost, navodi "Glas Amerike"

Uz uobičajenu gužvu, sam grad sada vrvi i od maratonaca, njihove publike i predstavnika izbornih štabova, a sve se to dešava u trenutku kada obaveštajne agencije, na osnovu praćenja komunikacija osumnjičenih terorista, veruju da postoji mogućnost napada Al Kaide, navodi "Glas Amerike".

DONALD ILI HILARI, AMERI BIRAJU MANJE OD DVA ZLA: Različiti rezultati anketa, biračko telo u previranju!

Pristalice Hilari Klinton u Njujorku koriste i poslednju priliku za telefonske pozive i slanje SMS poruka demokratama u prelomnim državama. Dok neke ankete pokazuju da republikanac Donald Tramp stiže Klintonovu, u toku je trka da se dođe do birača.

“Sve zaista liči na grozničavu trku”, kaže pristalica Klintonove Majk Evans.

Maratonci u Njujorku protrčali su kroz cilj dok su ih čuvale hiljade policajaca. Američki obaveštajci kažu da su uočili terorističke komunikacije o mogućem napadu pred ili na dan izbora u Virdžiniji, Teksasu ili državi Njujork. Pretnja nije bila posebno konkretna, ali je vlasti u Njujorku - uvek u stanju pripravnosti - ozbiljno shvataju.

RANO GLASANJE U SAD, VEĆ IZAŠLO 22 MILIONA LJUDI: Da li se naslućuje budući šef Bele kuće?!

Kerolin Malouni je članica Predstavničkog doma iz Njujorka.

- Niko nije bolji u tome - bilo gde u svetu - od Njujorka. Dokazali smo to 11. septembra, dokazujemo to svakog dana i dokazaćemo to opet na dan izbora- kazala je Malounijeva.

TRAMP NE KRIJE OGORČENJE: Hilari je kriva, FBI nije mogao da pregleda toliko mejlova za osam dana!

Navodi se da je teroristička pretnja posebno značajna za grad Njujork, budući da će oba predsednička kandidata tu provesti izbornu noć zajedno sa svojim pristalicama. 

Klintonova će biti u konvencijskom centru sa staklenom tavanicom i zidovima, Tramp u svom hotelu nekoliko blokova od kuće, u takozvanoj Trampovoj kuli.

OBAMA SLUŽI KLINTONOVIMA: Građani Mičegena sada glasajte za Hilari!

Anand Ahudža je pristalica Donalda Trampa. Svakog brine ne samo sopstvena bezbednost, nego u isto vreme, bezbednost naših predsedničkih kandidata", rekao je Ahudža.

"Glas Amerike" navodi da, dok se odbrojavaju poslednji sati do izbora, vlasti obećavaju da će zaustaviti svaki pokušaj da se poremeti demokratski proces u zemlji.

PREDIZBORNA ANKETA JuGov: Hilari Klinton ima vođstvo od četiri odsto nad Trampom!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija