• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.11.2016

14:34

(FOTO) EVO ŠTA HILARI RADI POSLE TEŠKOG PORAZA... Da čovek ne poveruje!

Vesti

(FOTO) EVO ŠTA HILARI RADI POSLE TEŠKOG PORAZA... Da čovek ne poveruje!

Podeli vest

Sve i da sedi pod pokrivačem i pije viski ceo dan, ko može da je krivi! Izgubila je predsedničke izbore u SAD na kojima je bila apsolutni favorit


Ipak, Hilari ne sedi kod kuće i očajava već sa svojim životom nastavlja normalno, a par sati nakon poraza ona je izvela svog psa u šetnju. 

Tako je naletela na Margot Gerster koja je u šumi šetala sa svojom ćerkicom. 

- Bile smo same i bilo je tako lepo i opuštajuće. Kada smo krenule kući neko nam je išao u susret, a to su bili Bil i Hilari koji su šetali svoje pse. Zagrlila sam je i rekla joj da je moj najponosniji trenutak u majčinstvu što sam prethodnog dana glasala za nju. I ona je mene zagrlila i zahvalila mi se. Razmenile smo nekoliko lepih reči pre nego što sam ih pustila da nastave šetnju - izjavila je Margot.

Njena fotografija u zagrljaju Hilari podeljena je više hiljada puta na društvenim mrežama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

..." Веруј, веруј - керу....Не веруј.. - швалеру"...!! У швалера - вера, вера, ко у ... - кера.." !!

vladbgd

pre 7 godina

retko antipaticna zena.....a, koliko joj nije krivo, videli smo, kada je davala izjavu...

ddd

pre 7 godina

Kako da ne... Kao ne znamo americku laznu propagandu.

vladbgd

pre 7 godina

Nju je muz, toliko ponizio, dok je bio predsednik, trebala bi da se sakrije u misiju rupu, ali ona obraza nema. Zato su Amerikanci imali pameti, pa su joj stavili do znanja, koliko je zele

sale ortodoks

pre 7 godina

je.la te ona koja je ubijala po celom svetu to je vaša američka demokratija koja je skupa sa njom otišla u istoriju tj.umrlan

pevam danju

pre 7 godina

Placi mala placi,osto sam na Raci necu ti doci,moram kod TRAMPA poci

straja

pre 7 godina

Da li stvarno verujete u "slucaj susrete" u politici??

lavica

pre 7 godina

To je njoj najponosniji trenutak u majcinstvu sto je glasala za Hilari.Kojeg gargamela si ti zagrlila nisi ni svesna,pusti mozak da radi samostalno a ne kolektivno.

Putko Vladimirovič

pre 7 godina

I još da poverujemo u ovaj fill, bljak

vlada

pre 7 godina

....ti si ista, i sa viskijem i bez njega! Nego, šta radiš sa praznim flašama?

Marko

pre 7 godina

`Evo slinim kao mali bambi na vetrometeni od zalosti`.Tesko zlo.

Rus

pre 7 godina

"Bile smo same i bilo je tako lepo i opuštajuće. Kada smo krenule kući neko nam je išao u susret, a to su bili Bil i Hilari koji su šetali svoje pse. Zagrlila sam je i rekla joj da je moj najponosniji trenutak u majčinstvu što sam prethodnog dana glasala za nju. I ona je mene zagrlila i zahvalila mi se. Razmenile smo nekoliko lepih reči pre nego što sam ih pustila da nastave šetnju - izjavila je Margot. " Gospode bože , najponosniji trenutak u njenom majčinstvu je onaj kada je glasala za Klintonku . Sirota beba i nema neku šansu pored ovakve majke.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija