• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2016

22:27

PUTINOV PORTPAROL POTVRDIO: Moguć susret sa Trampom i pre inauguracije!

Vesti

PUTINOV PORTPAROL POTVRDIO: Moguć susret sa Trampom i pre inauguracije!

Podeli vest

Moguće je da će doći do kontakta ruskog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa pre inauguracije novoizabranog predsednika SAD, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov

Peskov je napomenuo da Rusija i dalje sarađuje sa Barakom Obamom koji će još dva meseca obavljati funkciju predsednika.

- Situacija u Siriji se, recimo, razvija jako brzo da niko ne može da priušti dvomesečnu pauzu, tako da će rad biti nastavljen- rekao je Peskov za list "Moskovski komsomolets", prenela je agencija Tas s.

Peskov je naveo da ne želi da nagađa o mogućim kontaktima ruskog predsednika i Trampa.

- Ne znam ništa o tome, ali naravno, takvi kontakti nisu isključeni- naveo je Peskov.

Tramp će kao novi predsednik zakletvu položiti 20. januara sledeće godine.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasA

pre 7 godina

Tramp će kao novi predsednik zakletvu položiti 20. januara; na Jovandan - praznik postenja, kumstva i bratimljenja! Ako u tome ima simbolike, lepa je!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija