• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pravda

13.11.2016

23:35

(VIDEO) RUSKO-SIRIJSKE SNAGE U NEZADRŽIVOM NALETU: Specijalci čiste Alep od poslednjih džihadista!

Vesti

(VIDEO) RUSKO-SIRIJSKE SNAGE U NEZADRŽIVOM NALETU: Specijalci čiste Alep od poslednjih džihadista!

Podeli vest

Snage lojalne sirijskoj vladi, a koje sačinjavaju pripadnici Tigrovih snaga, Pustinjskih sokolova, Hezbolaha, Sirijsko socijalističko-nacionalističke partije i drugih grupacija pripremaju se za pokretanje novog talasa ofanzive zapadno i jugozapadno od Alepa, ali i operacije unutar opkoljenog istočnog dela grada

Kako navode vojni izvori, pomenutim jedinicama podršku će iz vazduha pružati sirijska i ruska ratna avijacija, ali i ruski i iranski vojni savetnici na terenu.

Pogledajte prilog Sautfronta o ruskim specijalcima na ratištu u Siriji:

Pred nadolazeću ofanzivu, kao i prethodni put, Sirijska armija izdala je upozorenje preostalim civilima u istočnom Alepu da se udalje od militanata, a teroristima naredila da polože oružje. Ukoliko ne ispune ovaj uslov, kako je upozoreno preko razglasa, teroristi će se suočiti sa napadom, koji ovaj put, neće biti prekidan.

(VIDEO) RUSKI TENKOVI NA FRONTU U ALEPU: Teško naoružanje stiglo da zaustavi napredovanje džihadista!

Iako se operacije u pravcu oslobađanja strateški važnog grada jugozapadno od Alepa – Kan Tumana tek najavljuju, SAA je iskoristila zalet koji je dobila prethodnih dana oslobađanjem poslednjih zaposednutih delova Alepa i nastavila napredovanje rema prigradskim naseljima.

U novom naletu preuzeta je kontrola nad selima Kafr Hadad i Kirbat al Zuvari (na mapi).

printscreen

Komandir Pustinjskih sokolova sa ruskim vojnim savetnicima:

SPREMNI ZA ZADATAK! Ruski avioni u režimu borbene gotovosti idu na Alep?

(VIDEO) OVAKO PUTINU PAKUJU RATNE ZLOČINE: Cilj je prikazati nevine žrtve ruskog bombardovanja, ALI NEKO IH JE SNIMAO!

LAZANSKI PO POVRATKU SA SIRIJSKOG FRONTA: Bio sam kod Asada, onima što režu vratove nije dobro ići na ruke!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija