• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.11.2016

12:29

VIC O TRAMPU KOJI PREPRIČAVA CEO SVET! Avion pada, a u njemu Tramp, papa, Stef Kari i klinac...

Vesti

VIC O TRAMPU KOJI PREPRIČAVA CEO SVET! Avion pada, a u njemu Tramp, papa, Stef Kari i klinac...

Podeli vest

Novi stari vic ovih dana naprečac je osvojio internet

 

Avion će se srušiti. U njemu su četiri putnika, ali samo tri padobrana. 

Prvi putnik kaže: "Ja sam Stef Kari, najbolji NBA igrač. Moja ekipa i milioni fanova ne bi mogli bez mene, ne mogu da umrem." Uzme on prvi paket i skoči iz aviona. 

Drugi putnik, Donald Tramp, kaže: "Ja sam novi predsednik najmoćnije države na svetu i najpametniji predsednik u američkoj istoriji, pa moji ljudi ne žele da umrem". Uzme on drugi paket i skoči iz aviona. 

Treći putnik, papa Franja, kaže četvrtom, 10-godišnjem školarcu: "Sinko, ja sam star i nemam u sebi još puno godina, ti imaš život ispred sebe i ja ću se žrtvovati i ostaviti ti zadnji padobran." 

"U redu je", kaže dečak, "Ima padobran i za vas - najpametniji američki predsednik je uzeo moju školsku torbu." 

Iako je vic star (neki će se verovatno setiti verzija s Titom, Slobom...), nova verzija s Trampom na društvenim mrežama vrlo brzo postala je megahit.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan

pre 7 godina

Klintonovoj baba-rogi je trebalo posvetiti ovaj vic, jer je njoj potreban padobran da bi se mogla spustiti na zemlju kod njenog NATO zlikovaca.

nikola

pre 7 godina

Zamisljam kako li je izgledao kad je bio na zemlji.Smesno mi je Ja to znam za Albanca.Videla se samo bela mrlja,bilo mu je samo kece na povrsini.

BorisDe

pre 7 godina

To pricaju ustase a mi znamo da je papi ostavljena torba! Nismo zaboravili na vaseg stepinca krvnika katolickog po komandi iz Vatikana. Doci ce dan kad i vas bagru vatikansku mafiju stavimo na kolac.

BorisDe

pre 7 godina

Idi i citaj nesto o naprimer kripto-židovima koji su se infiltrovali u katolicku crkvu kao "jezuiti", rade sve u suprot hriscana i naravno skriveno su uz svoj Izrae svi do jednog. Malo citaj knjige i bit ce ti jasno nisu oni samo protiv nas pravoslavaca nego i protiv katolika pa su zato najgori jer vole da gledaju kako se poubijamo medjusobno. Poz.

straja

pre 7 godina

Da,da "glupavi" ....koji ima milijarde dolara,koji je ceo zivot provodio uz prelepe zene,koji je u 70-tim godinama postao predsednik USA(nasuprot jakoj opoziciji uticajnih amerikanaca)...da da vrlo "glupav".

perica

pre 7 godina

Stari vic, nove budale ! Mogao je da bude namenjen svakome ali sad je "moderno" ponizavati Trampa !

dragan

pre 7 godina

Taj vic je otrcan i slaba kopija vica od prije 30 godina?. U avionu : Rus, Amerikanac,Kinez,Englez i Bosanac.Zapali se avion i treba iskakati ali su samo 4 padobrana. Svi se dogovore da padobrane dijeli Bosanac posto je g... .Svi imaju neki razlog za padobran i na zivot (da neduzim) i Bosanac im dao 3 padobrana. Zadnji Padobran daje Englezu a ovaj kaze:ne ja sam dzentlmen uzmi ti. Nato ce Bosanac ; j...s dzentlmenstvo uzmi padobren i skaci jer Kinezu sam uvalio rusak.

DS

pre 7 godina

Pa zar nije Bog spustio Papu na zemlju,ili se i on odrekao Vatikana.?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija