• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vijesti

16.11.2016

23:00

PUKLA TIKVA, RAZVODE SE KLINTONOVI: Bil besan na Hilari, krivi je za poraz na izborima!

Vesti

PUKLA TIKVA, RAZVODE SE KLINTONOVI: Bil besan na Hilari, krivi je za poraz na izborima!

Podeli vest

Bliski saradnik Bila Klintona svedočio je žestokoj svađi sa Hilari. "Mislio sam da će Bil dobiti infarkt", kaže on i otkriva prave razloge zašto je izgubila na izborima

Po svemu sudeći, "skladnom" braku Klintonovih se bliži kraj. Ljubavi između Bila i Hilari odavno nema,  još od 1998. godine čuvene afere s Monikom Levinski, a pogotovo sad posle katastrofalnog poraza na predsedničkim izborima. Sve je popucalo po šavovima...

Pred sam kraj kampanje, Bil i Hilari Klinton žestoko su se posvađali jer je Hilari krivila direktora FBI Džejmska Komija za njen nagli pad u anketama.

- Bio sam sa Bilom u Litl Roku kada je krenulo urlanje preko telefona. Ona je optužila Komija da je ponovo otvorio istragu zbog njenog korišćenja privatnog email servera i tako preokrenuo njenu kampanju - rekao je jedan od najbližih saradnika bivšeg američkog predsednika, prenosi Dejli mejl.

- Bil nije prihvatao da će je Komi koštati izbora. Što se njega ticalo, sva krivica je ležala na Robiju Muku (voditelju kampanje), Džonu Podesti (predsedniku kampanje) i Hilari jer su bez imalo takta i stava govorili o jadnoj ekonomiji i uticaju privrede na milione i milione glasača radničke glasa - nastavlja izvor.

- Bil je bio toliko crven u licu da sam se plašio da će dobiti srčani udar, onda je pobesneo i bacio mobilni sa krova svog penthausa prema reci - ističe saradnik, koji je dodao da je još tokom oktobra meseca Bil tvrdio kako njegova supruga srlja u propast.

- Umesto da ga poslušaju, oni su ga udaljili iz kampanje, što ga je još više iritiralo, toliko da su lekari potvrdili kako je došao u predinfarktno stanje. 

- Hilari apsolutno nije htela da ga sluša. Rekla je mužu da su mu ideje zastarele  i da nemaju dodira sa stavrnošću. Koliko god je on pričao i upozoravao ništa nije vredelo, jer niko nije želeo da ga sasluša i uzme za ozbiljno ono što je pričao- potvrdio je blizak saradnik bivšeg predsednika dodajući da Bil Klinton krivi suprugu za neuspeh na izborima i da čak planira da se razvede!  

VEDRANA RUDAN UDARILA PO HILARI IZ SVIH ORUŽJA: Glumiš dostojanstvo, a muž ti kreše svaku koju stavi pod jaja!

PORAŽAVAJUĆI KRAJ ZA BILA I HILARI: Posle 40 godina ratova, afera, skandala Klintonovi odlaze u istoriju!

SRBI U AMERICI SRUŠILI HILARI SA VLASTI: Klintonova poražena u državama, gde je unapred proglašena za pobednika!

POLITIKO: Hilari osvojila milion glasova više od Trampa! AL' BADAVA...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Pa naravno da oni odavno nisu zajedno,ali ih je ujedinila mafija da bi vjestica dobila izbore i kad se posao zavrsio,svak svojoj kuci. Bivsi direktor FBI Dzejms Kalstrom kaze neki dan:"Klintonovi su kriminalna porodica poput mafijaske porodice Gambino".tako da se krvavi-uranijumski Bil,za vrijeme kampanje,morao ponasati kao glumac i igrati ulogu vjernog muza sto je bilo daleko i najdalje od svake stvarnosti.

Teodor

pre 7 godina

Čuj ovo: "Bio sam sa Bilom u Litl Roku kada je krenulo urlanje preko telefona". Pa zar zaista neko misli da je čitalac tolika budala? Ko je sa Klintonom bio u Litl Roku taj neće zucnuti ni slovce, jer bi se odmah otkrilo ko je zucnuo.

sasA

pre 7 godina

Da, i jos jedan momenat u prici...kao bili u Litl Roku; Bil od urlanja bio crven u licu do srcanog udara i u besu baca mobilni iz svog penthousa!? (Za one koji neznaju penthouse je apartmana na vrhu obicno visoke zgrade).

Nikita

pre 7 godina

Bas me cudi da se razvode, taman su par, oboje su odvratni, zli i bezosecajni. Da kojim cudom nisu postojali, na planeti bi bilo manje ljudske nesrece, stradanja i izgubljenih zivota. A Klintonu cu bombardovanje Srbije pamtiti dok zivim. Prosto znam da ce ga zbog tog strasnog greha, snaci mnogo gadna buducnost, samo polako, svaki dug dodje na naplatu.

radaše

pre 7 godina

\"Nasoj ljubavi je kraj,jer te drugi meni sad ukrade\".\n

moravac

pre 7 godina

crni Bile a sad vrati hiljadu miliona siptarima jer si nesposoban, star i onemocao jer u suprotnom nabice ti siptari onu tvoju frulu pa ce licis na saksofon.

nada

pre 7 godina

Ovo dvoje psihopata su jos uvek zeljni krvi neduznog naroda pa im je poraz veoma tesko pao ! Ukoliko ona ima problema sa zakonom neka joj se sudi - dosta je bilo !!!!!!!!!!!

Lancelot

pre 7 godina

Cuj dobice ifarkt. Pa treba da se ziv raspada koliko je zla pocinio,i on i ona isto tako i Odvrajt ,Klark i mnogi drugi. Da Bog da da se zivi raspadaju jer su zatrovali pola sveta.

SCH

pre 7 godina

Najveca dva zla koje covecanstvo ima, dva poremecena i bolesna uma ! Prvo da odgovarate za sva zla koja ste ucinili, pa vas Srbi salju u pakao !

Car

pre 7 godina

Neprijatelj moga neprijatelja,moj prijatelj.U stilu mnogo volim da ghledam slusam kada se balije i hrvati biju medjusobno.

Senka

pre 7 godina

Treba u razumeti nesrećnog čoveka, jer posle kraha na izborima treba trpeti monstruma 24 sata u kući.

veselin022

pre 7 godina

GUBITNICI, BESRAMNICI, BEZBBOŽNICI. "Dok se slonovi tuku strada zelenilo". Dok se oni ovakvi kakvi jesu (bezbožnici) stradaju milioni ljudi, životinja i biljaka na kugli zemaljskoj. SKOTOVI, SKOTOVI, SKOTOVI!!!

vlada

pre 7 godina

Zar su oni i bili u braku? To mora da je neki "životinjski" brak, tipičan za "belu kuću"!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija