• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

17.11.2016

19:39

(VIDEO) PAKAO SA NEBA: Ruski bombarderi gađali džihadiste u Siriji krstarećim raketama!

Vesti

(VIDEO) PAKAO SA NEBA: Ruski bombarderi gađali džihadiste u Siriji krstarećim raketama!

Podeli vest

Strateški raketonosci Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izveli su napade krstarećim raketama na položaje terorističkih organizacija DAEŠ i Nusra front u Siriji, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije

„Lansiranje krstarećih raketa iz vazduha sprovedeno je iz oblasti Sredozemnog mora. Avioni su poleteli sa jednog od aerodroma na teritoriji Rusije i, nakon dva punjenja rezervoara u vazduhu, prešli više od 11.000 kilometara“, navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva.

U saopštenju se ističe da su se nakon napada avioni vratili na matični aerodrom. Ministarstvo je dodalo da su u napadu učestvovali i palubni avioni lovci Su-33 i udarna avijacija sa aerodroma Hmejmim.

(VIDEO) PRESUDNA BITKA ZA SIRIJU: Putin naoružao Asadovu vojsku avionima MIG-29 ojačanim raketama R-77!

LAZANSKI PO POVRATKU SA SIRIJSKOG FRONTA: Bio sam kod Asada, onima što režu vratove nije dobro ići na ruke!

(VIDEO) GORI NEBO I ZEMLJA: Rusi pokrenuli ofanzivu na džihadiste, stanovnici Alepa dobili poruku: Bežite ili umrite!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Rusi demonstriraju silu svojim strateskim bombarderom i krstarecim raketama a sve u cilju odvracanja NATO pakta od sukoba s njima a i u cilju uvjezbavanja posada tih aviona na stvarne ciljeve.Ove krstarece rakete mogu nositi bojeve,nuklearne, glave. Dakle,Rusi ovim kazu,nas evo,a ko voli nek izvoli da podje na nas. Hilari je nagovarala Obamu da Rusima i Siriji zabrani letove iznad Sirije sto bi sigurno dovelo do sukoba Rusa i Amera.Srecom,Obama je nije poslusao,a sta bi bilo da je ona izabrana????

Srb

pre 7 godina

Сухоја ће једног дана од злата правити, Путин је у пуној офанзиви, време је за коначни обрачун са Исламском државом.

Bosanac

pre 7 godina

Pijani ruski varvari juče su pogodili dječju bolnicu u Halepu i ubili 80 ljudi. Stoka radikalno pravoslavna.

agibej

pre 7 godina

tvoj komentar govori o tebi ko si, sta si,kakav si,a nadasve covek nisi.

Petar

pre 7 godina

Ti si, bosanac, jedan najobicniji provokator! Samo sto nemas suptilnosti, pa se lako prepoznaje tvoj cilj! To se kod nas zove - magareci provokator!!

zoran

pre 7 godina

Ovi se vezbaju....samo se nadam da se neduzni narod ima gde skloniti. Setimo se da su i Ameri isto tako sprovodili vezbe nad nama.

vlada

pre 7 godina

Hteli ste da proverite moć Rusije, ja to tako vidim, dobili ste je u "lokalnom" karakteru, da li ste "zadovoljni", vaš je problem, samo vam savetujem /unazad dve godine/ ne idite dalje! Proćićete kao vaš "prvi ešalon" - ISIS! Udri "baćuška" američku žgadiju!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija