• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

18.11.2016

23:16

(VIDEO) OPASNE IGRE NA NEBU: Pogledajte kako su Švajcarski ratni avioni ugrozili letelicu s ruskom delegacijom!

Vesti

(VIDEO) OPASNE IGRE NA NEBU: Pogledajte kako su Švajcarski ratni avioni ugrozili letelicu s ruskom delegacijom!

Podeli vest

Vojni avioni sa švajcarskom zastavom su tokom nekoliko minuta, na nebezbednom rastojanju, pratili avion s ruskom delegacijom koja je krenula u Peru na samit Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje

Incident se dogodio u vazdušnom prostoru Švajvarske. U ruskom avionu su bili članovi ruske delegacije, među kojima i Aleksandar Fomin, šef Federalne službe za vojno-tehničku saradnju, kao i novinari.

Jedan od švajcarskih lovaca se približio ruskom avionu toliko blizu, da je bilmo moguće videti ne samo švajcarsku zastavu na repu letelice i broj J-5024 nego i lice pilota. 

U ruskoj posadi su rekli da je to uobičajena praksa, pri čemu su novinari koji izveštavaju o radu ruskog predsednika više od 15 godina rekli da se sećaju samo jednog sličnog slučaja, te da se lovac tada nije toliko približio putničkom delu aviona. 
 

BILO IM JE NAJVALJENO! Moskva okrivila SAD za presretanje ruskog aviona iznad Sirije!

(VIDEO) VIŠE NIJE TAJNA RUSI IMAJU SUPERORUŽJE: Od nevidljivog bombardera PAK DA ne postoji odbrana!

(VIDEO) RUSI IMAJU ZRAK SMRTI: Pretnji NATO pakta suprostaviće se LASERSKIM ORUŽJEM!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleks

pre 7 godina

Kad su sada čak švajcarci počeli da se sile nad rusima, onda je ovo kraj.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Откуд Швајцарцима војска..? Па зар они нису... - "неутрални"...?!

Stole

pre 7 godina

Svajcarska ima vojsku koja traje kao regrutska skola 21 nedelju. Kasnije svake godine po tri nedelje idu na obuku dok ne ostvare odredjeni broj dana u armiji. To je od prilike dok se program ne zavrsi, negde do 30-te godine starosti. Vojska im sluzi iskljucivo u humaniterne svrhe. A ovaj u avionu, mora da je neki nas, a zna se da za nas nijedan zakon ne vazi. Vec ima tri generacije u Svajcu iz bivse Juge, tako da 20-godisnjak sa CH pasosem mora obavezno u armee.

vlada

pre 7 godina

Molim, vas ....uozbiljite se! A šta da je ruski pilot izvadio pištolj!?

Niki

pre 7 godina

Ma neznaju Svajcarci. Kupili i oni jedan avion da se voze. Kad imaju svi, ajd i mi. Kao ono kad klinac polozi za auto. Uuuu... ko je kao on. Ali ni nezna jadan da vrlo cesto upada u rizicne situacije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija