• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/webtibune

18.11.2016

20:00

DŽORDŽ SOROŠ UMRO OD SRČANOG UDARA? Iako su glasine demantovane, milijarder se lično nije oglasio?!

Vesti

DŽORDŽ SOROŠ UMRO OD SRČANOG UDARA? Iako su glasine demantovane, milijarder se lično nije oglasio?!

Podeli vest

Mnogi izvori i društvene mreže su pune glasina da je poznati globalista nedavno preminuo od srčanog udara. Glasine još uvek nisu zvanično potvrđene

Zvanični predstavnici poznatog milijardera su to demantovali, ali Soroš lično to nije demantovao i niko ga nije video od početka glasina!

Soroš je po nekim informacijama proglašen mrtvim još juče ujutru oko 6 sati i to od jačeg srčanog udara. Neki izvore navode da je imao komplikacije na plućima pa je posle terapije antibioticima iznenada dobio srčani udar.

Za sada je evidentno da nema zvaničnog demanta ove vesti iako se brzinom svetlosti širi.

Ovih dana su mediji preplavljeni vestima o masovnim demonstracijama u SAD i to protiv novog predsednika Donalda Trampa a sve u režiji Džordža Soroša.

Ko ustvari stoji iza ovog čoveka i šta se ustvari dešava saznaćemo uskoro.

SOROŠ KRENUO DA RUŠI TRAMPA: Posle poraza na izborima ima samo jedan cilj- DA SABOTIRA PREDSEDNIKA SAD!

Ko je Džordž Soroš?

Džordž Soroš je rođen 12. avgusta 1930. godine u Budimpešti, u porodici sekularnih mađarskih Jevreja, pod imenom Đerđ Švarc. Otac mu je bio advokat, dok mu je majka dolazila iz familije koja je držala dobrostojeću radnju za trgovinu svilom. Promeniili su prezime 1936. godine zbog porasta antisemitizma.

Imao je nepunih 14 godina kada su nacisti okupirali Mađarsku, posle čega je jevrejskoj deci postalo zabranjeno da pohađaju škole a morali su i da se prijave i Jevrejskom veću. Kada mu je naređeno da odnese obaveštenja o deportaciji drugim Jevrejima, odbio je, i počeo da se skriva. Neko vreme ga je čuvao mađarski ministar poljoprivrede koji ga je predstavljao kao svoje kumče.

PAKLENI PLAN ZLOGLASNOG AMERIČKOG TAJKUNA! Džordž Soroš plaća da migranti ostanu u Srbiji!

1945. godine Soroš je preživeo krvavu Budimpeštansku bitku između Vermahta i Crvene armije. Dve godine docnije je emigrirao u Englesku i postao siromašni student Londonske škole ekonomije. Filozofiju mu je predavao Karl Poper. Neko vreme je radio kao železničar i konobar, a bavio se i prodajem raznih sitnica na obali i u suvenirskim radnjama.

Bečelor diplomu iz filozofije na LŠE je stekao 1951. godine, a tri godine kasnije na istom fakultetu je i diplomirao. Sreća mu se osmehnula kada je poslao pisma generalnim direktorima svih trgovačkih banaka u Londonu; dobio je samo dva odgovora i počeo da radi u banci “Singer & Fridlander”, sa dna lestvice.

ŠOKANTNO OTKRIĆE, SOROŠ RUŠI TRAMPA! Hilarin finansijer stoji iza protesta u Americi!

1956. godine se odselio u Njujork gde je radio kao arbitražni trgovac i analitičar. Planirao je da ostane pet godina, dovoljno da skupi pola miliona dolara, pa da se onda vrati u Englesku i nastavi da studira filozofiju. U to vreme je pod uticajem Poperovih ideja razvio teoriju refleksiviteta koja kaže da valuacija bilo kog tržišta proizvodi prociklični krug, ili moralan ili nemoralan, koji dalje utiče na tržište.

U Americi je ostao mnogo duže, radeći kao potpredsednik jedne banke, ali nije bio previše srećan na tom poslu: želeo je da se nametne kao investitor kako bi refleksivitet učinio profitabilnim. 1967. godine mu se pružila upravo takva prilika, kada se zaposlio u jednom ofšor investicionom fondu, “First Eagle Funds”.

Tri godine kasnije osnovao je “Soros Fund Management” i postao njegov predsednik. 1973. godine je zbog novih regulatornih restrikcija koje su mu limitirale poslovanje, odlučio da se povuče sa pozicije iz investicionog fonda koji je vodio od 1967. godine, pa je osnovao sopstveni “Quantum Funds” koji i dan-danas vodi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Не радујте се....! Не вреди... Има .... - "наследнике".....?!

Nebojsa

pre 7 godina

Nadam se da je zaista umro. Bio je pravi dokaz da djavoli hodaju zemljom!

lala

pre 7 godina

Ova 4 glasa su mu sigurno dali njegovi sa platnog spika

Rodoljub

pre 7 godina

Да да,нека тако буде(Амин)!!!

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Jos samo da se hitno nadje glogov kolac da svet bude siguran da se ne povampiri zloba covecanstva.

englezii

pre 7 godina

Pa Miroslave kada smo vec kod glogovog ko'ca onda bi bilo jos kudikamo lepsa vest da pazdrkne ona krava Hilari pa da se jednim ko'cem rese dva msdju najvecim zlima danasnice a sledeca je svakako ona Medlinka da joj je proklet svaki zalogaj hleba kojim su je Srbi spasili od njenih istomisljenika ! Sada je konacno doslo izgleda sve na naplatu ili necemo dugo cekati na pravdu Boz'ju !

Jj

pre 7 godina

Da li znas da je nas bombardovao Bil Klinton, njen muz, ne volim je ni ja, ali uopste ne vidim razlog da nju mrzis vise nego njenog muza, budaletinu.

DS

pre 7 godina

Ako i nije umro,bolje reci crk'o,ne moze jos dugo iako mu stalno mjenjaju organe i krv pa vise lici na prepariranog divljeg vepra nego na covjeka. Posteni svijet ce odahnuti kad ova crkotina napusti planetu Zemlju,medjutim,Sotona ce sigurno proizvesti novog monstruma i borba protiv njih ce biti neprestana.

Tihi

pre 7 godina

Sto ga Hitler ne ubi manje bi bilo zla na ovoj planeti.

vlada

pre 7 godina

Bolje i to, nego da ga je neko natakao na kolac! A, pitanje ....?

DUSAN

pre 7 godina

Ja bi odma da iskoristim priliku da izjavim saucesce citavoj opoziciji, nevladinim organizacijam,kao i zastitniku gradjana.Kako ce nas sad Sasa stitit kad tebe nema.Zene u crno nam nece skidat crninu jer vise nece imat ko da im kupuje robu.A sta sad da radimo sa zutim patkama nece niko htjet da ih nosi bez para.Na velike muke si ostavio Vuka ko sad da mu finansira presjednicku kanpanju.Kuuuuukuu njima bez tebe.A ja ti zelim da se sto prije zagrlis sa djavolom i postanes strvina.

mire

pre 7 godina

Ako nije sada opandrko , to neznaci da nece uskoro , srecan mu put a takodje i rokanu feleru.\n

moravac

pre 7 godina

lepsu vest nismo mogli da dobijemo. Spas covecanstva.

puste zelje pusti snovi

pre 7 godina

George Soros death hoax spreads on Facebook

abc123

pre 7 godina

Ne spekulisite, pitajte list Kurir, oni valjda znaju da li im je donator umro!

marija

pre 7 godina

Ma ne to se on samo malo kloniro, ko zna kakve oni metode koriste takvi izgleda zive dokle oni hoce. Kad hilarica ima dvojnicu zamislite sta tek ovaj moze.

Sargarepac

pre 7 godina

Kazete umro a poslednja  recenica je da i dakje vodi firmu? Iz pakla?\n

zoran

pre 7 godina

ma taj nikad nece umreti, ugradjivace on srce od nekog decaka, ako treba jos deset puta.

daj boze

pre 7 godina

Ima lepih vesti i iz Amerike. Poceo Tramp da ih cisti. Mnogi ce otici od muke.

Duševadnik

pre 7 godina

Kod mene za takve kao on kažu da je - krepao. Ljudi umiru.

nati

pre 7 godina

Sta je uradio to je i dobio,svakom po za sluzi,to ce uskoro dobiti i lezbo-Hilari i Bil,Rotsildi Rokfeleri,dosao djavo po svoje,neka im je teska zemlja a pakao, pokoj dusi.\n

cica draza

pre 7 godina

nisu to puste zelje to je istina ili ce se ubzo obistini, a tvoje nikada prokleti zlotvoru , izdajico srbskog roda

sasA

pre 7 godina

Tramp-efekt ce cini se odneti mnoge zrtve! Ali nas je prioritet je da se pod hitno utvrdi jeli pandrknuo ili nije, kako bi NVO znao dali da pocne cviliti za mecenom ili ne!?

Lancelot

pre 7 godina

Dajte potvrdite to da se pola sveta veseli,pa vikend je.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija