• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2016

22:47

HILARI U DEPRESIJI POTPUNO PUKLA! Klintonova ne može da dođe sebi posle teškog poraza od Trampa!

Vesti

HILARI U DEPRESIJI POTPUNO PUKLA! Klintonova ne može da dođe sebi posle teškog poraza od Trampa!

Podeli vest

Gubitnica na izborima u SAD u sredu uveče pojavila se u javnosti prvi put otkako je Donald Tramp izabran za predsednika. Izgledala je katastrofalno i priznala da joj dođe da ne izađe iz kuće

Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton ne može da se oporavi od teškog poraza koji je doživela na izborima.

Elektori iz Kolorada protiv Trampa

Grupa elektora iz Kolorada rešila je da spreči Donalda Trampa da postane predsednik SAD. Iako je milijarder u toj državi dobio najveći broj glasova, grupa elektora pokušava da ubedi 37 svojih kolega da 19. decembra, kad se izglasava predsednik, daju glas Hilari. Prema oceni medija, čak i da se svi oni okrenu protiv republikanca, on će ipak imati dovoljno glasova da uđe u Belu kuću.
Inače, elektori u SAD obično glasaju za kandidata koji je osvojio izbore, međutim, nisu u obavezi to da urade.

Ona se u sredu uveče pojavila u javnosti prvi put otkako je Donald Tramp izabran za predsednika SAD i priznala da je potpuno pukla i da joj dođe da ne izađe iz kuće.

Kosmička pravda

Hilari je prisustvovala humanitarnoj večeri Fonda za odbranu dece u Vašingtonu, a ušla je i izašla na posebna vrata kako ne bi morala da se suoči s medijima.

Obraćajući se donatorima i drugim gostima izgledala je stravično utučeno, izmučeno i depresivno, kako je niko nikad nije video.

- Moram priznati, nije mi bilo lako da dođem ovde - navela je Hilari, vidno neispavana, sa ogromnim podočnjacima.

 

 

Propala kandidatkinja za predsednika SAD rekla je da najradije ne bi izlazila iz kuće.

- Prošle nedelje sam samo želela da se sklupčam uz dobru knjigu ili naše pse i da nikad ponovo ne izađem iz kuće - rekla je Klintonova.

Prošle nedelje sam samo želela da se sklupčam uz dobru knjigu ili naše pse i da nikad ponovo ne izađem iz kuće

Hilari Klinton

 

Ona je dodala da kosmička pravda nije uvek zadovoljena.

- Verujte mi, ja to najbolje znam - izjavila je Hilari.

Istovremeno je uverena da je većina Amerikanaca razočarana rezultatima predsedničkih izbora.

- I ja sam razočarana, više nego što mogu da opišem. Moj tim nije radio za jednu osobu, samo za jedne izbore. Radili smo zajedno za zemlju koju volimo. Da izgradimo Ameriku, koja je puna nade i ima veliko srce - objasnila je Klintonova.

 

 

Na trenutak se prisutnima učinilo da Hilari ne zna da je kampanja završena i da je pretrpela poraz.

- Molim vas da ostanete angažovani na svakom nivou. Potrebni ste nam, potrebni ste Americi. Potrebni su joj vaša energija, ambicija i talenat. Tako ćemo prebroditi sve ovo. Tako ćemo doprineti da kosmička pravda bude zadovoljena, a Amerika bolja i jača - smatra Hilari.

Nije mu pomenula ime

Ona se osvrnula i na politiku novoizabranog predsednika Donalda Trampa, čije ime nije želela ni da pomene. Rekla je da je to poražavajuće.

 

 

Inače, Hilari je na izborima održanim 8. novembra dobila 232 glasa elektora, a Tramp 290. Republikanac je osvojio više glasova elektora i odneo pobedu, iako je za Hilari glasalo milion građana više nego za njega.

Kako analitičari objašnjavaju, izborni sistem u SAD, prema kom je moguće da pobedi kandidat sa manjim brojem glasova birača, zapravo je najviše i zaboleo Klintonovu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Ma,zna Hilari da su izbori zavrseni nego ona indirektno poziva gradjane da nastave nerede po Americi ne bi le neko cudo desilo pa nju vratilo iz pakla u raj.Gledao sam taj njen govor na TV. A,to sto je vjestica dobila milion glasova vise od Trampa je nista u odnosu na to da u SAD ima 30 milona juznoamerikanaca a od toga je 15- 20 miliona imalo pravo glasa a svi su glasali za Hilari,vecinu pravih Amerikanaca ima Tramp i to ogromnu vecinu.Isto vazi i za useljene muslimane kojih ima 5-6 miliona i svi su glasali za Hilari. Dakle,ova vjestica nije u depresiji od neki dan nego od kada je rodjena tako naopaka,metla joj pukla u letu dabogda.

Vule

pre 7 godina

IZGLEDA UVEK ISTO SAMO STO SAD NEMA BESPLATNOG SMINKERA

Nikita

pre 7 godina

Od zlobe se sva deformisala. A zeznula se, kosmicka pravda je TEK SADA ZADOVOLJENA kada je ona porazena! Zla babetina!

Lazni bot

pre 7 godina

Doce ti nasa Monika da te tesi kao kod tvog muza

Siniša

pre 7 godina

Neka neko obavesti ove sa Vračara da su Ivica i Marica uništili baba Rogu.

nati

pre 7 godina

Rasturila se na najsitnije delove,kosmicka pravda je pobedila a njoj preostaje psihijatar i antipsihoticni lekovi.Mozda ce pokusati da pokrene i nebo i zemlju i pronadje nacin da opet udje u igru a ako joj to i pored svega uspe, onda ce to biti visa demonska sila koja ce oznaciti kraj sveta,jer ona je olicenje demona.\n

vlada

pre 7 godina

....bolesna nacija, bolestan kandidat! Ništa novo u kapitalističkom svetu!

zoro

pre 7 godina

klintonovi!!! moraju vratiti sve pare \"SIPTARIMA!!!!!!sto su uzeli.. hahaha !!! \n

marko

pre 7 godina

Ma folira se, pusti je. Kao fora jadna ja i da je zale svi ameri.

Marcco

pre 7 godina

A šta je to kosmička pravda? Jel to neka nova religija u koju svi sada treba da pređemo da se muslimani ne uvrede ako se pozivamo na Boga i Isusa?

Slobodan

pre 7 godina

Zar je ta nakaza od babetine zaista verovala da može predstavljati treću silu u svetu?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija