• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

18.11.2016

22:51

NJUJORKER NE MOŽE OBAMU DA PREŽALI: U tekstu se sprdali sa Trampom posle sastanka u Beloj kući!

Vesti

NJUJORKER NE MOŽE OBAMU DA PREŽALI: U tekstu se sprdali sa Trampom posle sastanka u Beloj kući!

Podeli vest

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp ima ispred sebe mnogo izazova. Za vreme predsedničke kampanje bio je zauzet govorima o spoljnoj politici SAD, najavama izgradnje zida, ali i suočavanjem sa optužbama za seksualno zlostavljanje, pa izgleda da nije imao vremena da prouči šta sve njegovo novo radno mesto podrazumeva

U priči magazina "Njujorker", koja se fokusira na to kako se odlazeći predsednik Barak Obama nosi sa odlaskom i predajom dužnosti Trampu, navodi se kako će Obama morati mnogo više stvari da objasni svom nasledniku, nego što su to činili raniji predsednici.

Dok je Tramp govorio kako je nedavni razgovor sa Obamom prošao veoma dobro, zaposleni u Beloj kući su otkrili da je on bio iznenađen mnogim detaljima o predsedničkim obavezama.

Prema rečima zaposlenih Tramp nije znao ni da on sad treba da dovede svoje ljude u Belu kuću.

- Obama je ispričao svojim pomoćnicima da je Trampu morao da objasni osnove formiranja kabineta i raznih političkih pitanja kao što su iranski nuklearni sporazum, protivteroristička politika, zdravstvo", navodi se u magazinu "Njujorker".

Obama je rekao da je Trampovo znanje o takvim pitanjima u najboljem slučaju - skromno.

- Tramp je, uprkos njegovom uobičajenom hvalisanju, delovao zastrašeno onim što mu je rečeno da treba da očekuje- piše u magazinu, koji očigledno ne može da prežali odlazak Obame i poraz Hilari Klinton.

(VIDEO) ŠTA ĆE TRAMPU BELA KUĆA: Pogledajte u kakvom luksuzu živi novoizabrani predsednik Amerike!

PUKLA TIKVA, RAZVODE SE KLINTONOVI: Bil besan na Hilari, krivi je za poraz na izborima!

HILARI U DEPRESIJI POTPUNO PUKLA! Klintonova ne može da dođe sebi posle teškog poraza od Trampa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

.....nemože da prežali Obamu, a uživa u ubijanju crnaca po američkim gradovima! Koje licemerje "Njujorkera"!! Vaš problem je, što se više nećete "kurčiti" pred Rusima, već će te tražiti kompromise sa njima, u rešavanju, dosadadšnjeg /vašeg/ sranja i promašene politike - na Bliskom istoku! Jel vi STVARNO hoćete rat sa Rusima? ....IZGUBIĆETE ga za sat vremena! ....droga je čudo, posebno ako je nekvalitetna!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija