• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

20.11.2016

17:18

PAPA ISKREN: Volim humor, ali ne volim "ulizice"!

Vesti

PAPA ISKREN: Volim humor, ali ne volim "ulizice"!

Podeli vest

Poglavar katoličke crkve papa Franja izjavio je danas da se svaki dan "moli" za smisao za humor koji mu pomaže, ali da je oprezan kada se drugi smeju njegovim šalama, jer ne može da izbegne "ulizice"

Prema njegovim rečima smisao za humor je dar za koji se moli svakodnevno.

KULIRANJE! Papa neće da kaže šta misli o Trampu!

- Taj dar vas podiže, pokazuje vam da je život kratak i da stvari treba shvatati u duhu Spasitelja. Humor je ljudska osobina, ali je najbliži Božjoj milosti - rekao je papa u jednoj televizijskoj emisiji.

Poglavar katoličke crkve je kazao i da je "alergičan" na ulizice, jer time pokazuju da misle samo na sebe.

PAPINA PORUKA MOĆNICIMA: Spasavajte ljude, a ne banke!

On je dodao da se kao i drugi ljudi suočava sa iskušenjima, ali i da su mu slabosti - nestrpljenje, sebičluk i mala doza lenjosti, ali da ne zamera ljudima kada ga kritiikuju.

- Moji kritičari loše govore o meni i ja to zaslužujem, jer sam grešnik. To je moje mišljenje - rekao je papa Franja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija