• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

21.11.2016

20:56

(VIDEO) DEVOJKU VEZAO ZA VRAT PA VUKAO ULICOM: Nesrećnica se bori za život posle divljanja poludelog mladića!

Vesti

(VIDEO) DEVOJKU VEZAO ZA VRAT PA VUKAO ULICOM: Nesrećnica se bori za život posle divljanja poludelog mladića!

Podeli vest

Nemačka javnost je u šoku nakon zločina koji se dogodio u nedelju naveče u severnonemačkom Hamelnu kada je 38-godišnji Kurd Nuretin B. vukao automobilom kroz središte mesta svoju bivšu 28-godišnju partnerKU i pritom joj naneo povrede opasne po život

- Osumnjičeni je svoju deset godina mlađu bivšu partnerku vezao užetom oko vrata i vukao 250 metara kroz središte Hamelna", saopštila je policija koja još uvek istražuje pozadinu ovog nesvakidašnjeg zločina.

28-godišnja Kader K. se nakon nekoliko operacija još uvek nalazi u životnoj opasnosti. Policija polazi od toga da je pozadina ovog zločina sukob bivših partnera oko zajedničkog sina.

Ali istovremeno su, s obzirom na to da počinitelj i žrtva pripadaju različitim kurdskim klanovima koji su se već i prošlosti otvoreno sukobljavali ne obazirući se na policiju, poduzete "mere opreza" kako bi se sprečili novi sukobi.

Sindikati policije već godinama upozoravaju na kurdske i libanonske klanove koji ne priznaju nadležnost policije nego sukobe rešavaju izvan nemačkog pravnog sistema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vickasti

pre 7 godina

Kulturne razlike uvek oplemenjuju zajednicu.

Alex

pre 7 godina

Pa neka jos to nije nista najvecu gamad te libance i kurde su dovukli tamo

dragan

pre 7 godina

a  slovakinje i svabice se masovno udaju za turke jos i burku nose .\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija