• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.11.2016

14:50

POČEO ŽESTOK RAT! Tramp otkazao sastanak sa Njujork tajmsom, PLJUŠTE MEĐUSOBNE OPTUŽBE!

Vesti

POČEO ŽESTOK RAT! Tramp otkazao sastanak sa Njujork tajmsom, PLJUŠTE MEĐUSOBNE OPTUŽBE!

Podeli vest

Izabrani predsednik SAD Donald Tramp iznenada je danas otkazao sastanak s predstavnicima Njujork tajmsa, uz navode da su želeli "u poslednjem trenutku" da promene uslove sastanka

Tramp je napisao u Tviter poruci da je odustao od sastanka "kada su odredbe i uslovi za sastanak promenjeni u poslednjem trenutku"  i dodao da to "nije lepo".

Njujork tajms je to negirao i naveo da su pravila pokušali da promene Trampovi pomoćnici. 

Tramp je kritikovao Njujork tajms tokom cele svoje izborne kampanje kao predsednički kandidat republikanske partije i posle izbora za novog predsednika SAD. On je takodje često kritikovao "nepoštene" medije.

U drugoj Tviter poruci Tramp je napisao "Možda će novi sastanak biti dogovoren sa Njujork tajmsom. U medjuvremenu oni nastavljaju da izveštavaju o meni netačno i neprijatnim tonom".

 

 

Potpredsednica za komunikacije Njujork tajmsa Ajlin Narfi je napisala u saopštenju lista "nismo uopšte promenili pravila, niti smo pokušali da ih promenimo."

Ona je navela da su Trampovi pomoćnici pokušali da promene uslove i tražili nezvaničan sastanak, na kojeme ništa što je rečeno ne bi bio za javnost, "što je list odbio da prihvati". 

"Na kraju smo se sa njima dogovorili da ćemo se vratiti na prvobitni plan, na uži nezvaničan sastanak i na širi, zvanični, s novinarima i kolumnistima", napisala je ona, i dodala da je Tramp posle toga  otkazao sastanak. 

Tramp je u ponedeljak imao nezvaničan sastanak sa predstavnicima televizijskih mreža.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Bravo za Trampa oteraj ih u majcinu,kad su lazovi i ne podrzavaju tvoju pobedu,sta onda ima da pricaju s tobom,neka zovu onu babu Hilari pa s njom neka zvalave do mile volje.\n

Stanko

pre 7 godina

U pravu si gospodine Tramp, pa to su jajare i kada ste izabrani jure Vas, a šta su do sada pisali o Vama. Tražite prvo izvinjenje pa ih onda otkačite za sva vremena

DS

pre 7 godina

Pa,skoro svi americki mediji su u toku kampanje bili na strani Hilari i sada im Tramp otvoreno kaze da su jednostrani,lazni i zavisni od mafijaskih porodica,a znamo kojih.A,bas ti mediji drze predavanja po svijetu o slobodi stampe, ha,ha,ha,ha,ha Tramp je zapoceo proces dovodjenja SAD u red i eliminisati sve mafijaske porodice koje odavno vode Ameriku. Juce se desilo nesto strasno vazno,Tramp je zabranio drzavnim sluzbenicima da lobiraju za strane drzave po bilo kom pitanju i to lobiranje nazvao KORUPCIJOM..Eto,to je ono sto smo ovdje pisali da je lobiranje u SAD samo jedna legalizovana korupcija.Dakle,kada su na vlast u SAD dolazile fukare bez prebijene pare odmah su prelazili na prodaju politickog uticaja i vojne mocu SAD i tako mlatili pare a objasnjavali da je sve regularno.I onda tako odu Rvati,muslimani,Siptari i ponesu pune torbe para i kupe americki politicki uticaj i vojnu moc. A,neko ce reci zasto i Srbi ne daju pare? Medjutim,dali bi i mi Srbi pare,ali nase pare fasisti nece,kazu,vi ste Mali Rusi,vi ne mozete biti nasi prijatelji kao ni Rusija,pa da nam date svo blago svijeta. Svalka cast Trampu,zapoceo je kolosalan i vrlo opasan posao.sredjivanja SAD.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija