• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2016

18:51

PROCUREO RAZGOVOR PILOTA SA KONTROLOM LETA: Ovo je uzrok uzasne avio-tragedije u Kolumbiji!

Vesti

PROCUREO RAZGOVOR PILOTA SA KONTROLOM LETA: Ovo je uzrok uzasne avio-tragedije u Kolumbiji!

Podeli vest

Problemi sa radom motora i nedostatak goriva po svemu sudeći uzrok su stravične avio nesreće u Kolumbiji u kojoj je poginulo 76 ljudi, među kojima su i 22 fudbalera brazilskog kluba Šapekoense

To je, kako navodi Jutarnji list, jasno na osnovu objavljenog poslednjeg razgovora sa kontrolom leta. Kako se navodi, piloti su kontroli leta u Medeljinu javili da imaju problema s motorom i da im nedostaje gorivo!

Kontrola leta tada im je dala odobrenje za vanredno sletanje. Ali, u 4.15 ujutro po našem vremenu kontakt kontrole i aviona se gubi.

Uzalud je dežurni dispečer zabrinuto ponavljao da se pilot javi. S druge strane nije bilo odgovora. Avion je već udario o šumovito nepristupačno tlo...

Ineče, prema pisanju stranih medija, među putnicima je bio i 21 novinar, a samo jedan, novinar Rafael Valmorbida je preživeo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Kako je avion uopste smeo da poleti a da nema dovoljno goriva ? U ovakvim slucajevima pilot trazi dozvolu za sletanje na najblizi aerodrom ! Veoma cudno !!!!!!!!!! Mnogi avioni su imali kvarove pa su bezbedno sleteli.

moravac

pre 7 godina

nado cuti kad se ne razumes. Ne kaze se: "poleteo sa manjkom goriva" nego da je u vazduhu nekako "iscurilo" gorivo. Na zalost moze da se napravi neprimetna diverzija na zemlji ali tek kada se avion popne na vecoj visini, zbog velike razlike u pritisku, gorivo pocne da curi.

deda Raša

pre 7 godina

Videh snimak pada aviona, zaista je to tuzno. Na osnovu snimka sam zakljucio da je pilot bio potpuno svestan situacije i da je mozda pokusao aterirati na auto put. Ako je snimak autentican, mozda nije sleteo jer bi bilo vise zrtava. Neka je poginulim slava i da pocivaju u Bozjem miru.

grobar

pre 7 godina

Mislim da snimak nije autentican , ovaj snimak je nekad od prije .... kakva tuga place mi ce .... velika tragedija veliki gubitak ....Boze Gospode pomozi njihovim porodicama!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija