• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.12.2016

07:44

EVROPA SE NE MIRI SA RUSIJOM! Tusk: Sankcije će biti produžene!

Vesti

EVROPA SE NE MIRI SA RUSIJOM! Tusk: Sankcije će biti produžene!

Podeli vest

Sankcije Evropske unije protiv Rusije vrlo verovatno će biti produžene za još šest meseci, izjavio je predsednik Evropskog saveta Donald Tusk


- Sve ukazuje da će sankcije protiv Rusije biti produžene bar još jednom - rekao je Tusk u intervjuu za poljski kanal TVN24 u četvrtak uveče odgovarajući na pitanje da li u EU postoji jedinstven stav prema Rusiji.

On je rekao da će sankcije verovatno biti produžene za šest meseci i dodao da mnoge zemlje imaju čvrst antiruski stav, ali ne i sve članice EU.

Prema njegovim rečima, posle pobede Donalda Trampa za predsednika SAD Zapadu će biti teže da donese jednoglasno odluke o odnosima sa Rusijom.

- Posle Trampove pobede biće teže kreirati jednoglasnu i jedinstvenu politiku u čitavom zapadnom svetu prema Rusiji - dodao je Tusk.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petar 1

pre 7 godina

sta moze da se promeni za sest meseci ja mislim da EU kupuje vreme da vide kakva politika sledi kad Tramp udje u belu kucu.EU u\n potpunosti zavisi od ponasanja mentora preko mora.\n

XXL

pre 7 godina

EU MORA da produži sankcije koje su uveli Rusiji jer Amerika još nije odlučila šta će EU da odluči. Tako da Ovaj poljak može da likuje dok ne dobije mišljenje iz Amerike.

DJUBRE JEDNO POLJSKO

pre 7 godina

ZATO SU SIPTARI U VARSAVI DIGLI REPOVE.

Rade

pre 7 godina

Zao mi Je Evrope koja zbog Amerike i jos nekoliko zemalja preti totalni xaos i raspad sto Ameri i hoce.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Море, ако Путин заврне " вентиле" за Дочек Нове Године... Има да се мења ова политика тзв, Европе - по хитном поступку...!!

vlada

pre 7 godina

To me potseća na "krilaticu" - da bi njima bilo gore, ja ću kazniti sebe! Realno, Rusija nije srećna zbog sankcija ali ona ima sve, SVE što vi nemate, čak i /neočekivano/ jedinstvo i tu je vaš kompleks, i tu je vaša propast! I još - Rusija je JAČA, od kada ste joj uveli sankcije! Putuj evropo!!!!

aleksandra

pre 7 godina

SAMO BUDALE EVROPSKE TO RADE NIMALO MOZGA NEMAJU

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija