• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2016

23:47

DIREKTOR CIA U ALBANIJI: Džon Brenan razgovarao sa albanskim zvaničnicima o terorizmu

Vesti

DIREKTOR CIA U ALBANIJI: Džon Brenan razgovarao sa albanskim zvaničnicima o terorizmu

Podeli vest

Direktor CIA Džon Brenan posetio je Albaniju, gde je sa zvaničnima te zemlje razgovarao o terorizmu i brojnim drugim bilateralnim i medjunarodnim pitanjima

Kako se dodaje u saopštenju, Brenan se sastao sa premijerom Edijem Ramom, predsednikom Bujarom Nišanijem, ministrom odbrane Mimijem Kodelijem i albanskim obaveštajnim zvaničnicima kako bi razgovarao o "regionalnoj stabilnosti, saradnji u borbi protiv terorizma, podeli obaveštajnih informacija i drugim bilateralnim poslovima".

SAD i Alabanija su nedavno unapredile odnose u borbi protiv nasilnog ekstremizma i zaustavljanju stranih boraca od pridruživanja pripadnicima Islamske države u Siriji i Iraku, podseća AP.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Dva olosa se sastala da planiraju zlodela,fali im jos Taci pa da budu trio snova.\n

marko

pre 7 godina

Pitam se o kojim teroristima su razgovarali? Onim njihovim, onim bivsim njihovim, onim ponekad njihovim ili o nekim novim, mozda npr o nama? Kad smo bili fini, zvali su nas divljacima, mozda da pocnemo da budemo divljaci pa ce nas mozda prihvatiti za fin narod. Vidi sta siptari uradise svojim divljastvom. Izgleda da to jedino pali na zapadu. Nekako im je poznato takvo ponasanje.

Sargarepac

pre 7 godina

...izmedju ostalog i o velikoj albaniji...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija