• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

10.12.2016

08:13

ZAHVALIO SE TRAMPU! Rudolf Đulijani odustao od mesta državnog sekretara SAD!

Vesti

ZAHVALIO SE TRAMPU! Rudolf Đulijani odustao od mesta državnog sekretara SAD!

Podeli vest

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani (72) odustao je od mesta u administraciji novoizabranog predsednik SAD Donalda Trampa!

Đuliani je bio jedan od glavnih kandidata za novog američkog državnog sekretara, ali se iznenada povukao iz trke.

Bivši gradonačelnik Njujorka nije objasnio zašto je odustao, a svoju odluku predsedniku je saopštio je 29. novembra. Đuliani je tokom sastanka s Trampom poručio kako ga ne zanima nijedno drugo mesto u administraciji.

- Cela stvar je postala teška za novoizabranog predsednika. To je bila jedina pozicija koja me zanimala, ali ne toliko da sam zbog odustajanja razočaran. Ima još dosta jakih kandidata - rekao je Đuliani u telefonskom razgovoru za Tv Fox.

Vijest o Đulianijevom odustajanju potvrdio je i Donald Tramp.

- Rusi bi bio izvanredan član kabineta, ali potpuno poštujem i razumem njegove razloge zašto želi da ostane u privatnom sektoru - poručio je Tramp. Novi američki predsednik je naglasio kako je Đuliani njegov blizak prijatelj i kako će to i dalje ostati.

- Zvaću ga za savete i vidim važno mesto za njega u administraciji kasnije - naglasio je Trump.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 7 godina

Nije prijatelj odustao, nego mu je rečeno aufiderzen.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija