• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

15.12.2016

12:02

OTAC MONSTRUM Devet godina silovao ćerkicu, pa snimke slao pedofilima!

Vesti

OTAC MONSTRUM Devet godina silovao ćerkicu, pa snimke slao pedofilima!

Podeli vest

Zastrašujuća vest zaprepastila je čitav svet. Jedan Australijanac punih devet godina seksualno je zlostavljao svoju ćerkicu, sve to snimao kamerom pa snime i fotografije delio sa ostalim pedofilima!

Monstrum je počeo da zlostavlja ćerku kada je imala svega dve godine, a zločini su se događali između 2002-2011. godine. Australijanac, čije ime nije navedeno iz bezbednosnih razloga, ima 50 godina i prošle nedelje se pojavio pred sudom.

Sudija Kristofer Stivenson bio je šokiran i zgranut zločinima.

- Ovo je najgora stvar koju roditelj može da uradi sopstvenom detetu. Vi ste monstrum i ne zaslužujete da ikada više ugledate svetlost dana - rekao je sudija pedofilu.

Australijanac je svakoga dana čekao da njegova supruga ode na posao, a onda započinjao iživljavanje nad nesrećnom devojčicom. Štaviše, nakon pretresa njegovog kompjutera, policija je pronašla video-snimke koje je delio sa drugim pedofilima, a na jednom od njih su gnusne scene sadističkog mučenja jedne devojčice, piše lokalni "The West Australian".

- Ovo što ste vi uradili je zverstvo kakvo ne postoji ni među životinjama. Ljudski razum ne može da shvati gadosti i zločine koje ste počinili - rekao je sudija.

Otac psihopata osuđen je po 51 tački optužnice, od čega je 19 za seksualni odnos sa ćerkom, a 24 za snimanje deteta u neprikladnim položajima. Devojčica je od samog početka bila žrtva, i nije uopšte imala svest o tome da je otac zlostavlja.

Australijanac je osužen na 40 godina zatvora, a javnost je šokirana činjenicom da će saslušanje za puštanje na uslovnu kaznu imati nakon samo 12 godina u zatvoru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Ova stvar ne zasluzuje ljudski tretman.Odrati ga zivog i pustiti da natenane umire u najvecim mukama,pseto monstruozno.\n

Nesa

pre 7 godina

Ovakve greske prirode u meni bide sadisticke porive. Ne razumem se bas u nacine i tehnike mucenja ali ovaj stvor (ne, covek, nego stvor) zasluzuje laganu bolnu i dugogodisnju agoniju da prirodne smrti (ipak smo mi humana bica i ne uzimamo zivot). Gde bre ide ovaj svet? Pa bre i zivotinje stite mladunce. Obrisao sam kletve, mada, nebih imao nista protiv da ga stignu.

miki delija

pre 7 godina

rec koja mu se pripisuje otac je za njega prevelika i previsoka monstrum na vesala

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija