• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.12.2016

21:46

HILARI SE PRIMILA NA PRIČU O HAKOVANJU: Napad hakera predvodio lično Putin da bi mi se OSVETIO!

Vesti

HILARI SE PRIMILA NA PRIČU O HAKOVANJU: Napad hakera predvodio lično Putin da bi mi se OSVETIO!

Podeli vest

Demokratska kandidatkinja na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton okrivila je "rusko hakovanje" za poraz

Ona tvrdi da je to deo dugotrajne strategije ruskog predsednika Vladimira Putina da diskredituje osnovna načela američkih vlasti.

- Sam Putin je rukovodio tajnim hakerskim napadima protiv našeg izbornog sistema, naše demokratije, jer očigledno gaji animozitet prema meni- rekla je Klintonova u Njujorku.

ŠOKANTNA TVRDNJA CIA: Putinovi hakeri pomogli Trampu da pobedi na izborima!

Prema njenim rečima, rusko mešanje u izborni tok u SAD predstavlja Putinovu "ličnu osvetu" za njene optužbe izrečene 2011. kada je bila američka državna sekretarka i kada je optužila Rusiju za nepravilnosti i nameštanje rezultata parlamentarnih izbora u toj zemlji. 

RUSIJA SE MEŠALA U IZBORE U SAD? Tramp: Smešno!

Odlazeći američki predsednik Barak Obama izjavio je da će SAD preduzeti mere protiv Rusije zbog njenog mešanja u izbore, što Kremlj demantuje. 

Obama je u intervjuu za En-Pi-Ar njuz (NPR News) rekao da će SAD "preduzeti akcije" protiv svake vlade koja se meša u unutrašnja pitanja zemlje. 

HILARI SE JOŠ NADA PREDSEDNIČKOJ FOTELJI: Grupa elektora traži izveštaj o istragama veze Tramp-Rusija

Izabrani predsednik SAD Donald Tramp opisao je nedavno zaključak Centralne obaveštajne agencije (CIA) da je Rusija umešana u američke predsedničke izbore kao "smešan", navodeći da demokrate to koriste kao "još jedan izgovor" za izborni poraz Hilari Klinton. 

PUTINOVA OSVETA: Predsednik Rusije nije zaboravio uvrede Hilari Klinton, pet godina je čekao da uzvrati?!

CIA je prošle nedelje zaključila s "velikim uverenjem" da je Rusija intervenisala na ovogodišnjim američkim predsedničkim izborima kako bi Tramp pobedio.

KREMLJ O HAKOVANJU TOKOM IZBORA U AMERICI: Putin je sve jasno objasnio Obami!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Ova jadnica jos ne shvata da je liberakno-globalisticka politika Busovih,Klintonovih i ovog slucajnog Nobelovca SAD vodila iz rata u rat,ubijanje,,rusenje,raseljavanje stanovnistva i skoro dovela do nuklearnog rata sa Rusijom.Sama je davala izjave da ce Rusima i Basaru zabraniti letenje iznad sirije ako postane predsjednica i hvala Bogu da nije postala jer bi to bio pocetak WW III. Oni su,dopustili da americki kapitalisti vaznih firmi zatvore poslove u SAD i da,zbog veceg profita,odu u Kinu,Mexico,Canadu a da je njihov narod .ostao bez dobro placenih radnih mjesta.I zato je americki narod kaznio tu politiku. A,hakovanje i ucesce Rusije u izbornom procesu su price za malu djecu,tabloide i dokonu carsiju.

ufufigii

pre 7 godina

Obucite joj ludačku košulju da sama sebi ne naškodi.

mile

pre 7 godina

Pa kauboji se ne mesaju pri IZBORIMA u drugim zemljama. Koji su to imbecili?

Radovan

pre 7 godina

Ha,ha, ha Klintonovi su se mešali u sve i svašta ubili Slobodana Milosevica rasturili balkan bombardovali Srbiju ubili Sadama razbili Irak celu severnu Afriku pokušali u z Gruziji Ukraina kakvi kriminalci? Kakva je to Vaša demokratija! Zatvor i sudjenje za ratne zlocine? Sirija je vaše delo? Putin je normalna reakcija na takvo zlo? Bice jos Putina to je sasvim sigurno sve zavere ce se razotkriti?

xx

pre 7 godina

vidi ove osusene i smezurane! ne trose vise ni centa da je nasminkaju. po tome je 100 % siguran znak da je istrosena, ostavljena na cijedilu i pustena da krepa . falim te boze!

Sloba

pre 7 godina

Uh kako si ružna ,babuskera i sve ti smeta.Pozdravio te Husein! Kaze da se obratiš plastičnom hirurgu ?

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija