• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com/informer.rs

19.12.2016

08:29

RASTE BROJ ŽRTAVA U SIBIRU! Najmanje 26 osoba umrlo od trovanja alkoholom iz LOSIONA ZA KUPANJE!

Vesti

RASTE BROJ ŽRTAVA U SIBIRU! Najmanje 26 osoba umrlo od trovanja alkoholom iz LOSIONA ZA KUPANJE!

Podeli vest

Broj ljudi koji je umro od trovanja alkoholom u istočnom Sibiru porastao je na 26, a još 11 osoba se nalazi u kritičnom stanju, rekao je danas za Tas neimenovani izvor iz bolnice

 


Ukupno je 37 osoba prebačeno u bolnicu posle trovanja, koje je izazvalo to što su pile losion za kupanje koji sadrži metanol, dodaje izvor ruske agencije. 

Sve žrtve su, prema navodima istražitelja, stanovnici naselja Novo-Lenino u Irkutsku. 

Iz službe za odnose sa javnošću lokalnog Ministarstva zdravlja ranije su za Tas rekli da je 14 osoba umrlo nakon što su pile losion za kupanje.

Istražni komitet Ruske Federacije, najviši istražni organ zemlje, objavio je ranije da je na bocama sa losionom pisalo da su samo za spoljnu upotrebu.

Vlasti su pokrenule istragu o ovom incidentu.

Trovanja sa surogatima alkohola se redovno dešavaju u Rusiji, ali je ovaj slučaj u Irkutsku jedan od najsmrtonosnijih incidenata za više godina. 

Irkutsk je šesti po veličini grad u Rusiji sa 1,1 milionom stanovnika. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sargarepac

pre 7 godina

Ne razumem zasto bi neko popio losion za kupanje?\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija