• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2016

11:04

AUSTRIJANCI UHAPSILI SRBINA, a on priznao UBISTVO koje je učinio pre tri decenije u Nemačkoj!

Vesti

AUSTRIJANCI UHAPSILI SRBINA, a on priznao UBISTVO koje je učinio pre tri decenije u Nemačkoj!

Podeli vest

Austrijska policija je, igrom slučaja, hapšenjem jednog 56-ogodišnjeg državljanina Srbije u Beču, rešila ubistvo koje je počinjeno pre tri decenije u nemačkom gradu Minhenu, prenose danas bečki mediji

 

Kriminolozi iz Minhena, pre par meseci, ponovo su pokrenuli potragu za osumnjičenim za ubistvo počinjeno januara 1986.godine.

Naime, nemačka policija naišla je na otiske prstiju jednog muškarca, koji su pronađeni u Sloveniji, a istraga je pokazala da, u međuvremenu, osumnjičeni živi u Beču, prenosi štampa.

Kada je policija u Minhenu saznala da je uhapšen osumnjičeni Srbin odmah su poslali svoje predstavnike u Beč na saslušanje.

Tokom saslušanja osumnjičeni je priznao zločin iz 1986.godine, nakon čega je izručen nemačkim vlastima.

Srbin je osumnjičen da je ubio muškarca, koji je pripadao homoseksualnoj sceni, a koji je u svojoj kući dovodio muškarce.

U to vreme, Srbin se navodno prostituisao u Minhenu, a 80-godišnjaka je ubio kada ga je ovaj doveo kući, a potom ga i opljačkao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tikabotus

pre 7 godina

To su sve Soroševa masla i od EU...kako može srbina da bude ubica...Napred Vučiću, napred rusijo, napred Informer i DJVučko... raskrinkajte tu bandu EU i USA i protiv da su srbi ubice, jer sve nameštaju od Soroša i masoni...

Dule

pre 7 godina

Pa evo posle 30 god uhapsili su coveka za ubistvo.Nije mi jasno kad kazu za slucaj Jankovica da je zastareo.Ubistvo nebi trebalo da moze da zastari za to se mora odgovarat.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija