• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.12.2016

18:38

PUCNJAVA U CIRIHU: Najmanje troje ranjenih u Islamskom centru!

Vesti

PUCNJAVA U CIRIHU: Najmanje troje ranjenih u Islamskom centru!

Podeli vest

Najmanje tri osobe su danas ranjene u pucnjavi u jednom Islamskom centru u Cirihu, objavio je list "Blik"

Ciriška policija je potvrdila da su neke osobe povređene u blizini Islamskog centra, ali nisu izneli detalje.

Kako prenosi Rojters, pucnjava se odigrala u centru Ciriha.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pauna

pre 7 godina

sta ste ocekivali u ostatku evrope da ce islamisti postedeti hriscane ,za njih ste otvorili vrata a ljudi sa balkana evropljani priblizni kulturi zemalja srednje evrope ne mogu ni da prismrde,a tek aplikacije za posao uopste se ne uzimaju u obzir,a o nama znate sve i koji broj vesa nosimo i opet nismo pozeljni.zao mi je nevinih ljudi,cirih,berlin i ostalihali kada necete hriscane ,rusiji se uvode sankcije hriscanskoj zemlji malo cudna politika.

Todor

pre 7 godina

Mene je sramota. Svi su im preci i drazi od nas Srba.

viki

pre 7 godina

Nema tu cuda i cudjenja 70-tih je Svajcarska bila zemlja za pozeleti jer zivim ovde a sada za 10 godna bice siptarska zemlja azijata i raznih skitnica vec sada posao nije vise da se trazi normalnim putem vec preko siptara koji su uzelu sve pod svoje pa radis i na kraju ti ne plate ili kazu da je ne zoves Janko bilo bi ok pozdrav citaocima.

nada

pre 7 godina

Proterati sve islamiste u maticne zemlje i zatvoriti kampove - nema azila i uvesti vize za sve potencijalne zemlje!!!!!!!!!!! Skloniti ih na otvorenom prostoru i ograditi bodljikavom zicom uz veliki nadzor !!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija