• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2016

21:14

PAMELA TRAŽI RUSKI PASOŠ: Američka glumica fascinirana Rusijom!

Vesti

PAMELA TRAŽI RUSKI PASOŠ: Američka glumica fascinirana Rusijom!

Podeli vest

Američka glumica i aktivistkinja za prava životinja prilikom posete Moskvi u petak otkrila da ima ruske korene i da bi rado uzela ruski pasoš, kao njen kolega Stiven Sigal

Holivudska glumica i aktivistkinja za prava životinja Pamela Anderson želi da bude Ruskinja. Ona je u petak, prilikom posete Moskvi, otkrila da ima ruske korene i da bi rado prihvatila ruski pasoš, poput njenog kolege Stivena Sigala.

Oduševljena Kremljom

Zvezda čuvene serije "Čuvari plaže" i nekadašnja "Plejboj zečica", koja je u Moskvi prisustvovala panelu Međunarodnog fonda za zaštitu životinja (IFAW), istakla je da oseća neverovatnu bliskost s ruskim narodom.

- Moja majka je delimično Ruskinja, mislim da su njeni davni preci bili Rusi. Verovatno zato osećam povezanost sa ruskom kulturom i ljudima. Mislim da Rusi uvek dovedu stvari do kraja - ispričala je Pamela.

PODRŠKA! Pamela ponovo posetila Asanža i donela mu vegansku hranu!

Majka mi je delimično Ruskinja, pa verovatno zato osećam povezanost sa ruskom kulturom i ljudima
Pamela Anderson

Ona je priznala da obožava Rusiju, da je osim Moskve videla i Sankt Peterburg i Vladivostok, kao i da bi volela da češće posećuje ovu zemlju.

- Imam kanadski i američki pasoš. Rado bih uzela i ruski pasoš. Tako bi bilo lakše da dođem ovde - navela je Andersonova.

Informer

Može, ako bude mlekarica

Izjava Pamele Anderson da želi da postane Ruskinja oduševila je mnoge u Rusiji. Oni su na Tviteru dali podršku glumici i najavili da će, ako treba, potpisati peticiju da ona dobije ruski pasoš. Jedina osoba koja nije oduševljena time da bivša "Plejboj zečica" dobije rusko državljanstvo jeste lider Dagestana Ramazan Abdulatipov. On je poručio da bi Andersonovu prihvatio u svom regionu samo ako bi izabrala neko korisno zanimanje, poput mlekarice.

O njenoj fascinaciji Rusijom govori i podatak da je u poslednje dve godine u nekoliko navrata bila u toj zemlji. Prošlog decembra je čak posetila Kremlj i oduševila se njim. Tada se nadala da će se sastati s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, kom je pre toga pisala pismo i molila ga da pomogne u borbi za zaštitu životinja, ali joj se želja nije ispunila. Međutim, Pamelu je dočekao tadašnji Putinov šef kabineta Sergej Ivanov. On je u Kremlju organizovao okrugli sto na temu zaštite prirode, kom je glumica prisustvovala. Na poklon je dobila uramljenu sliku dalekoistočnog leoparda, ugrožene vrste čiju populaciju Rusija pokušava da poveća.

Navala za državljanstvo

Ukoliko zaista bude dobila ruski pasoš, Pamela Anderson će biti jedna u nizu istaknutih ličnosti sa Zapada koje su u poslednje vreme zatražile rusko državljanstvo. Među njima je zvezda američkih akcionih filmova Stiven Sigal, lični Putinov prijatelj, koji je pasoš dobio u novembru. Pre njega, ruska dokumenta dobio je i francuski glumac Žerar Depardje, američki šampion u boksu Roj Džons junior, kao i majstor mešovitih borilačkih veština iz SAD Džef Monson.

PAMELA ANDERSON ŠOKIRALA: Ne gledajte porniće, postali su previše bizarni!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peca

pre 7 godina

Ja mislim da ona tamo ide da nađje Borata . A pasos joj treba da bi sa njime mogla da provede jedno duze vreme . Samo ni Borat nije glup, vidite da joj se uopšte ne javlja. Zna i on za jadac. Pokupila bi mu lovu i zbrisala....

Petar Golemi

pre 7 godina

PAmela, Pamela, s'g ce Putin da ti ga utera!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija