• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

19.12.2016

22:44

PRONAĐEN VLASNIK KAMIONA SMRTI: Registrovan u Gdanjsku, sejao smrt u Berlinu!

Vesti

PRONAĐEN VLASNIK KAMIONA SMRTI: Registrovan u Gdanjsku, sejao smrt u Berlinu!

Podeli vest

Kamion koji je udario u štandove božićnog sajma u Berlinu je bio registrovan u poljskom gradu Gdanjsku, prenose svetski mediji

Kako se navodi, poljskom radiju TVN24 se javio Ariel Z. vlasnik kompanije čiji je kamion i koji je pokušao da objasni šta se dogodilo.

(VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U BERLINU?! Uhapšen vozač 'kamiona smrti', gazio posetioce Božićnjeg sajma!

On je rekao da je taj kamion od njega na korišćenje uzeo jedan rođak, koji je želeo da provede noć u nemačkoj prestonici. 

- Ne mogu da zamislim da je moj rođak izazvao nesreću, on ima petnaestogodišnje iskustvo u vožnji kamiona- naveo je Ariel. 

On je trebalo da iz Nemačke preveze 25 tona čelika, ali je transport odložen za sutra.

Vlasnik preduzeća pretpostavlja da je neko ukrao kamion i da se njegovom radniku nešto dogodilo, jer je od danas po podne izgubio svaki kontakt s njim.

Kamion je 50 do 80 metara vozio kroz masu ljudi na Božićnom vašaru, usmrtivši najmanje devetoro ljudi, a povređeno je oko 50 lica, među kojima ima i teško porveđenih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
novica

pre 7 godina

čUJ OVO, UZEO KAMION NA KORIŠĆENJE DA SE "PROVEDE" U bERLINU......Pa ko još kamionom iz Poljske ide u Berlin na provod i to po šetalištu gde je zabranjen saobraćaj.....Ovo je neka istorijska pravda...Zapad je počeo u Gdanjsku, sa plaćenim slugom Lex Valenssom rasparčavanje evrope, odnosno stavljanje sve pod šapu nemačke uz pomoć Amerike....Budale su kasnije ovog slugu izabrali i za predsednika, a brodogradilište je sa 8000 radnika, propalo, radnici bez posla, a kupio ga je za siću amerikanac, koji je to "ulaganje" naplatio stostruko, jer je sav čelik , bukvalno, pretopio i prodao.....a volovi sa ovim špijunom ostali bez kinte i imovine....tj, samo volovi....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija