• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.12.2016

09:17

LAVROV: Cilj ubistva ambasadora prekid normalizacije odnosa dve zemlje!

Vesti

LAVROV: Cilj ubistva ambasadora prekid normalizacije odnosa dve zemlje!

Podeli vest

Cilj ubistva ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova bio je da se "prekine proces normalizacije odnosa Rusije i Turske, kako se ne bi dozvolila efikasna borba protiv terorizma u Siriji", izjavio je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov

Lavrov je kazao da je to predsednik Vladimir Putin poručio turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu u telefonskom razgovoru.

- Taj cilj sa takvim lošim sredstvima neće proći - navodi se u izjavi Lavrova objavljenoj na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Lavrov je naveo da će u utorak u Tursku otputovati grupa istražilaca koja bi zajedno sa turskim ekspertima "učestvovala u nalaženju istine".

U Moskvi će danas biti održan sastanak ministara spoljnih polova odbrane i Turske, koji je prvobitno trebao da bude posvećen situaciji u Siriji.

Kako navodi Tas, posle ubistva ambasadora, dnevni red sastanka biće korigovan.

Lavrov je u izjavi ukazao da će na sastanku biti razmotrene mere "koje će učiniti nemogućim realizaciju onih planova koje su imali naručioci i organizatori tog zločina".

Ruski ambasador u Ankari ubijen je juče tokom otvaranja foto izložbe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav Lakic

pre 7 godina

E sada bi bilo dobro da svi zamisle kome ta normalizacija smeta. Erdogana su zbog toga pokusali 3 puta da ubiju. USA, Saudiski sici i Katar ce uraditi sve i u buducnosti da do saradnje nedodje. Ove budale i manijaci koji urlaju i ubijaju su za to dobro placeni a prave naredbodavce ni oni ne poznaju...sumanuta teorija? ajde molima vas, nebudemo naivni ko deca.

Vule

pre 7 godina

A sta je sa Potezicom u Libiji zasto se on ne vraca i za koga radi,valjda se i on oprostio sa zivotom

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija