• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2016

19:14

NEMAČKA POLICIJA KRATKIH RUKAVA: Pakistanac optužen za masakr u Berlinu pušten na slobdu, PALI SVI DOKAZI!

Vesti

NEMAČKA POLICIJA KRATKIH RUKAVA: Pakistanac optužen za masakr u Berlinu pušten na slobdu, PALI SVI DOKAZI!

Podeli vest

Pakistanac osumnjičen za napad u Berlinu pušten je na slobodu, pošto tužilaštvo nema dovoljno dokaza pretiv njega, javljaju svetski mediji

Kako prenose svetski mediji, 23-godišnji Pakistanac je pušten na slobodu pošto u istraga nije dovela do dokaza da je on povezan sa napadom.

Nemačka policija se nalazi u potpunom ćorsokaku, nema nikakvu ideju gde bi mogao da se nalazi osoba koja je upravljala kamionom i za koju se pretpostavlja da je ubila vozača, poljskog državljanina Lukaša Urbana. 

Šef federalne kriminalističke policije Holger Minh je naveo da policija nije našla oružje, niti da zna da koliko ljudi je bilo uključeno u izvršenje napada. 

Prema rečima šefa istražnog tima Petera Franka, teroristička namera je i dalje samo pretpostavka, na osnovu “modus operandija“ i sličnosti s tragedijom koja se ranije ove godine dogodila u Nici. 

Reporter dnevnika Velt, koji je objavio da je policija uhapsila pogrešnu osobu Mihael Berent navodi da su istražitelji potpuno zbunjeni. 

“Policija nema ideju koga traži. Oni su uhapsili jednu osobu, ali nam sada odaju utisak bespomoćnosti jer traže iglu u plastu sena. Nemaju ni oružje, ni DNK tragove“, naveo je Berent.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bogster

pre 7 godina

Jedina šansa im je da streljaju 100 za jednoga, eto reda i mira za kratko

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija