• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

21.12.2016

14:21

ŠOKANTNI PODACI: Ubica iz Berlina ŽIVEO KOD SRBINA koji je regrutovao za ISIS!

Vesti

ŠOKANTNI PODACI: Ubica iz Berlina ŽIVEO KOD SRBINA koji je regrutovao za ISIS!

Podeli vest

Nemačka policija sumnja da je Boban S. (36), Srbin iz Nemačke povezan sa terorističkim napadom na berlinskom sajmu

Nemački mediji, citirajući izvore iz policije, navode da je ubica iz Berlina, Tunišanin Anis A. neko vreme živeo kao podstanar kod Bobana S. koji je u to vreme regrutovao džihadiste u Dortmundu.

Boban S. je uhapšen u novembru, kada je i priznao da je pripadnik Islamske države.

Zidojče cajtung navodi da se osumnjičeni kretao u krugovima salafističkog propovednika Abu Valae, koji je uhapšen zajedno sa Bobanom S.

Tunišan je bio povezan s mrežom Islamske države u Nemačkoj koju je navodno vodio upravo Abu Valaa.

OVO JE TERORISTA IZ BERLINA! Nemačka policija otkrila identitet ubice iz "kamiona srmti"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola

pre 7 godina

takvi smo mi Srbi.Puna usta hvale i slave al i izdaje vere.

Sasa

pre 7 godina

Neprijatelji mojih neprijatelja su moji prijatelji....sada razumete sta zelite i ocete...nemci su nam mnogo vise naneli bola nego muse

nada

pre 7 godina

To sto je Srbin eventualno povezan ili izdavao stan ne govori mnogo vec je bitno prvo pronaci ubicu koji je sejao smrt pa razotkriti celu grupu koja je imala bilo kakvog udela ili organizovanja terorizma !!!!!!!!!!!! Narano da i on mora odgovarati !!!!!!!!!!!!!!

Sale

pre 7 godina

Ziveo, pa sta? Morao je covek negde da zivi. A to su ga hranili i izdrzavali Nemci i verovatno mu davali socijalnu pomoc nije vazno. Mozda hoce da nas ponovo orobe ili bombarduju. Licemerje i tragikomika!

livia

pre 7 godina

Iz Raške su nekoliko Muslimana pod imenom Boban, ali je muslimani i putuju kao Srbi sa falsifikovanim pasošima. Ovo pothitno država da preispita i da u javnost.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija