• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2016

20:54

PROPAO PLAN ZAPADA ZA SVRGAVANJE ASADA: Sirijska vojska potpuno zauzela Alepo!

Vesti

PROPAO PLAN ZAPADA ZA SVRGAVANJE ASADA: Sirijska vojska potpuno zauzela Alepo!

Podeli vest

Sirijska vojska je saopštila danas da je drugi po veličini grad Alep u potpunosti povraćen od pobunjenika što je najveća pobeda sirijske vlade u ratu koji traje već gotovo šest godina

- Zahvaljujući krvi naših mučenika i žrtvi naših hrabrih oružanih snaga kao i savezničkih snaga centralna komanda oružanih snaga objavljuje povratak bezbednosti u Alep nakon što je oslobođen od terorista, kao i odlazak onih koji su tu boravili- saopštila je sirijska vojska, prenosi AFP.

Sirijski predsednik Bašar al-Asad izjavio je ranije danas da je povratak pune kontrole nad severnim gradom Alepom - pobeda za njegove ruske i iranske saveznike, koliko i za njegovu zemlju.

(VIDEO) VOJSKA SIRIJE OSLOBODILA ALEP: Slavlje na ulicama, pobunjenici položili oružje!

Asad je, u komentaru posle sastanka sa visokom iranskom delegacijom, rekao i da su uspesi na bojnom polju "osnovni korak na putu ka okončanju terorizma na celokupnoj sirijskoj teritoriji i stvaranju odgovarajućih okolnosti za rešenje i kraj rata", prenosi Rojters.

(VIDEO) POSLEDNJE PONIŽENJE PORAŽENIH TERORISTA: Autobusi kojima odlaze iz Alepa okićeni Asadovim portretima

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆA VEŠTINA RUSKIH SPECIJALACA: Elitni Putinovi borci snimljeni tokom akcije u Siriji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

Urušavanje zapadne imperije je konačno počelo! A počelo je sa vašom Imbecilnom odlukom - uvodjene sankcija Rusiji! Odmah da vam kažem, a i tada, sami ste sebi uveli sankcije, a Rusiju ojačali do neslućenih razmera! Asada NIKADA nećete smenuti, jer to Rusija neda!

nati

pre 7 godina

Konacno ste doziveli fijasko svi vi bednici koji ste okrvavili ruke do lakata zbog bolesne pohlepe i gramzivosti.Putin vam je pokazao na licnom primeru kako  izgleda visoko rangirana i sofisticirana politicka elita i na koji nacin ona resava stvari kad su drugi narodi ugrozeni od terorizma i sljama na cijoj ste strani vi uvek bili i taj sljam podrzavali i naoruzavali.Sad se vidi da su Amerika i Evropa taj najveci sljam koji podstice sukobe i terorizam i na kome se bogate grupice najvecih bednika.\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija