• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2016

11:53

TRAMPOVI TVITOVI POSTAJU GLOBALNA ZABAVA: Svet je pre moje pobede bio sumorno mesto bez nade!

Vesti

TRAMPOVI TVITOVI POSTAJU GLOBALNA ZABAVA: Svet je pre moje pobede bio sumorno mesto bez nade!

Podeli vest

Novi predsednik SAD Donald Tramp na Tviteru je naveo da je zbog njegove pobede u trci za Belu kuću potrošnja za božićne praznike bila više od biliona dolara

 

"Svet je bio sumorno mesto pre nego što sam ja pobedio - nije bilo nade. Sada je vrednost tržišta porasla za skoro deset odsto i potrošnja za Božić je iznosila više od bilion (hiljadu milijardi) dolara", naveo je Tramp.

On je takođe u dva odvojena tvita izneo tvrdnju da je svojoj dobrotvornoj fondaciji dao "milione dolara, a ona je primila i prikupila još milione, SVE je dato u dobrotvorne svrhe, a mediji to neće da jave!", kao i da njegova fondacija "za razliku od većine fondacija, nije isplaćivala naknade, iznajmljeni prostor, plate niti imala bilo kakve troškove, 100 odsto novca ide u divne dobrotvorne svrhe!" 

Tramp je u subotu izjavio je da namerava da zatvori svoju kontroverznu filantropsku fondaciju kako bi izbegao bilo kakav sukob interesa tokom svog predsedničkog mandata, prenosi AFP. 

Trampova dobrotvorna fondacija našla se pod pojačanom pažnjom i istragom njujorškog tužioca zbog više pitanja, uključujući i to koliko joj je novca on tačno dao, prenosi francuska agencija. 

Njegovi kritičari tvrde da je nemoguće da on bude predsednik a da ne dođe u sukob interesa ukoliko se u potpunosti ne bude odvojio od svih svojih dobrotvornih aktivnosti i poslovnih interesa, navodi AFP. 

"Fondacija je učinila ogromna dobra dela tokom godina i dala doprinose u milionima dolara bezbrojnim grupama, uključujući veterane, pripadnike policije i decu", izjavio je Tramp. 

On je dodao da je ipak odlučio da svoje filantropske ciljeve ispuni na drugi način kako bi izbegao bilo kakav konflikt interesa dok bude obavljao dužnost predsednika SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Velibor

pre 7 godina

E sad vidim od koga onaj mucenik Jankovic "prepisuje" kampanju.

nati

pre 7 godina

Kaubojima je nezamislivo da jedan covek koji je i u dusi i u stvarnosti bogat a rekla bi i najnormalniji,hoce da svoj novac podeli siromasnima bez bilo kakvog licnog interesa,oni su naviknuti na pohlepu i monstruozne mahinacije.B ravo za Trampa!\n

duška

pre 7 godina

U pravu je čovek! Oni monstrumi za malo da izazovu treći svetski...

Amater

pre 7 godina

BAREM JE PRIRODAN BEZ KOMPLEKSA A TO JE SADA U SVETU MODERNO.STA NA UM TO NA DRUM PO SRPSKI.

Kosta

pre 7 godina

Sad preko tvita moze sa jednom recenicom da unisti svaku kompaniju Boing vec ispasta

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija