• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

28.12.2016

10:14

PAD RUSKOG AVIONA Pronađena i druga crna kutija u moru!

Vesti

PAD RUSKOG AVIONA Pronađena i druga crna kutija u moru!

Podeli vest

Pronađena je druga crna kutija aviona Tu-154, ruskog Ministarstva odbrane, koji je u nedelju pao u Crno more 20 minuta posle poletanja

Svih 92 putnika je izgubilo život u ovoj nesreći.

Juče je izvučena i prva crna kutija izvučena iz vode, što je potvrdio izvor iz policije.

 - Uređaj za snimanje podataka o parametrima leta je izvučen iz vode. Avion sa crnom kutijom će uskoro krenuti iz Sočija ka Moskvi gde će je dešifrovati specijalisti Ministarstva odbrane - kazao je ovaj izvor.

Među stradalima u padu ovog aviona su bila i 64 člana čuvenog Ansambla "Aleksandrov" i devet novinara.

TASS navodi da su noćas pronađena još tri tela žrtava u ostacima letelice, čime je broj pronađenih tela nezvanično porastao na 16 osoba.

AVION SMRTI! Rusija prizemljila sve "Tupoljeve-154" zbog tragedije u Sočiju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija