• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2016

22:36

ANTIRUSKA PARANOJA U AMERICI: Prete i Trampu ako povuče odluku o proterivanju diplomata!

Vesti

ANTIRUSKA PARANOJA U AMERICI: Prete i Trampu ako povuče odluku o proterivanju diplomata!

Podeli vest

Novi predsednik SAD Donald Tramp mogao bi da poništi mere protiv ruskih diplomata, ali bi to bilo nepreporučljivo, kaže neimenovani visoki zvaničnik SAD

Nema razloga da verujemo da će Rusija prestati da se meša u izbore u SAD i drugim zemljama, rekli su zvaničnici Obamine administracije novinarima u konferencijskom pozivu nakon što je Obama objavio sankcije protiv Moskve.

- Verujemo da su ovi koraci važni zato što Rusija neće prestati- rekao je jedan zvaničnik, prenosi Rojters. 

- Imamo sve indicije da će se mešati u demokratske izbore u drugim zemljama, uključujući i neke od naših evropskih saveznika - dodao je on. 

Sjedinjene Američke Države su kao odgovor na navodno mešanje Rusije u predsedničke izbore u SAD uvele niz oštrih sankcija Moskvi koje uključuju proterivanje 35 ruskih diplomata i zatvaranje dva objekta.

SULUDE ODLUKE OBAMINE ODLAZEĆE ADMINISTRACIJE: SAD proterale 35 ruskih diplomata!

CNN ANALIZA: Kuda ide Amerika u 2017? SVE ZAVISI OD TRAMPA I - PUTINA!

RUSKO MINISTARSTVO: Histerične sankcije pokazuju potpuno gubljenje u prostoru odlazeće administracije SAD!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 7 godina

Lažni nobelovac Obama, poznatiji kao OBMANA, pao je u duboku depresiju i paranoju. Do sada smo ga smatrali mekušcem, frazeologom, potrčkom, a sada ćemo ga smatrati i pamtiti kao neznalicu i podlaca. Šta bi "obmana" rekao da je njemu njegov prethodnik "bacao ovakve klipove u točkove?"

nati

pre 7 godina

Ego-manijaci(kauboji),su izbezumljeni,ne znaju sta ih je snaslo,kao ozraceni, manicno pokusavaju da vrate sve na staro ali su pogubljeni i dezorijentisani.Sve im je to smestio prepametni i premudri Putin, od koga imaju nocne more i halucinacije.Ziveo, Care Putine, razbucaj taj kukolj i korov i zapali ga dok ne izgori u korenu.\n

Gladni srbi

pre 7 godina

Bogami Putin i nama zestoko smesta ,sa kvracanjem Karica podrzavanjem Tome i Dacica unisti nas

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija